tsakiridis

pieria animation

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κουτσογιάννης: "Ολίγιστη η στάση Καρανικόλα απέναντι στο δρώμενο - Παραπλανά για να φανεί διεκδικητικός"

Υποτιμητική απέναντι στη νοημοσύνη των δημοτών της Νάουσας χαρακτηρίζει ο Κοινός Τόπος και ο Νίκος Κουτσογιάννης την συμπεριφορά του δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα αναφορικά με την στάση που κράτησε στην συζήτηση για το αν θα γίνει ή όχι το δρώμενο "Γενίτσαροι και Μπούλες". Ο Κοινός Τόπος χαρακτηρίζει άκρως παραπλανητικό το δελτίο τύπου που εστάλη από τον δήμο. "Επιχείρησε ατυχώς και μετά τη γενική κατακραυγή για την ολίγιστη στάση του απέναντι στο δρώμενο να εμφανιστεί διεκδικητικός" σημειώνει ο Κοινός Τόπος. 

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε η παράταξη του κ. Κουτσογιάννη σημειώνονται τα εξής: 

"«Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα … «πράσινο φως» στην τέλεση του ιστορικού δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες» με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων»

Αυτός είναι ο τίτλος του δελτίου τύπου που έσπευσε η διοίκηση να δημοσιεύσει λίγα λεπτά μόλις μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ το οποίο τελικά συγκλήθηκε σήμερα – έπειτα από την άρνηση του Προέδρου να εισάγει το θέμα στο προηγούμενο Δ.Σ- με πρωτοβουλία του προέδρου του Ομίλου Γενίτσαροι και Μπούλες και την στήριξη μελών της αντιπολίτευσης.
 
Και ενώ αρχικά ο εισηγητής σχεδόν «ανακρίθηκε» για την πρωτοβουλία του να στηρίξει την πραγματοποίηση του δρώμενου για την φετινή χρόνια και η συζήτηση κινήθηκε στα πλαίσια αποποίησης και μετακύλισης ευθυνών προς αυτόν, τελικά στο τέλος της συνεδρίασης ο Δήμαρχος έκλεισε παρουσιάζοντας τις «αγωνιώδεις» του προσπάθειες (του τελευταίου δεκαπενθημέρου!) να τελεστεί το δρώμενο.
 
Φάνηκε προς στιγμή να μας λέει ότι τελικά κατάφερε να πάρει το πράσινο φως από τον Υπουργό Κο Πλεύρη. Τότε ρωτήσαμε γιατί συζητάμε αφού κατέστη εφικτή η έγκριση της τέλεσης του δρώμενου; Τελικά, όπως προκύπτει και από το οπτικό απόσπασμα της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι ο Κος Πλεύρης και η υγειονομική επιτροπή δεν μπαίνουν σε λογικές περιπτωσιολογίας για την Νάουσα.
 
Λεπτά μετά την λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου διαβάσαμε αυτό το δελτίο τύπου στο facebook -το οποίο δεν είναι αρεστό στον Δήμαρχο μόνο όταν φιλοξενεί δυσμενή κριτική προς αυτόν-με τίτλο:
 
«Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και του Βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη «πράσινο φως» στην τέλεση του ιστορικού δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες» με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων».
 
Συνοδεύτηκε φυσικά και από την αναμενόμενη φωτογραφία του Δημάρχου σε διπλανό διαδικτυακό παράθυρο με τον Υπουργό Κο Πλεύρη για να ενισχυθεί η αξιοπιστία του δημοσιεύματος.
 
Πόση ασέβεια δικαιολογεί η ανάγκη αυτοπροβολής σας Δήμαρχε;
 
Γιατί υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου;
 
Θεωρείτε ότι κανείς τελικά δεν αντέχει να παρακολουθήσει τα διαδικτυακά Δημοτικά Συμβούλια και αυτό σας διευκολύνει στο να παραπλανάτε; 
 
Ή είστε πεπεισμένος ότι απευθύνεστε σε ιθαγενείς;
 
Από σεβασμό και μόνο στον Όμιλο Γενίτσαροι και Μπούλες που μπήκε μπροστά μη υπολογίζοντας κόστος μπροστά στις αξίες που υπηρετεί, αποκαταστήστε την αλήθεια της πραγματικής κατάστασης στην οποία σας επαναφέρουμε:
 
Η επικείμενη έκτακτη συνεδρίαση σας ανάγκασε να επικοινωνήσετε με τον Υπουργό Υγείας και τελικά κανένα πράσινο φως δεν καταφέρατε να εξασφαλίσετε.
 

Η τέλεση του δρώμενου θα καταστεί εφικτή επειδή η πόλη σας βροντοφώναξε ότι δεν αντέχει να σιγήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ψυχή της".

Η παράταξη Κοινός Τόπος έστειλε και το παρακάτω βίντεο 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92039-voucher-1-3

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69