tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σύμφωνο Συνεργασίας με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης υπέγραψε ο Δήμος Νάουσας

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν, την Παρασκευή (28.01.2022), στη Θεσσαλονίκη, ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νικόλαος Παπαϊωάννου και ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

Ο Δήμος Νάουσας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πρόκειται να συνεργαστούν, μέσω της συμμετοχής, σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, σε επιστημονικές εκδηλώσεις, δράσεις κ.ά.

«Η σύναψη της Συμφωνίας αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο Νάουσας και σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας γόνιμης συνεργασίας με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μια συνεργασία που αναμένεται να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση της σύνδεσης του Πανεπιστημίου με την κοινωνία, στην προώθηση του σημαντικού εκπαιδευτικού και επιστημονικού έργου που συντελείται στο ΑΠΘ, στην προαγωγή του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δήμου μας και στην ενδυνάμωση της συμβολής των συνεργαζόμενων μερών. Με την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας, θεωρούμε ότι αξιοποιούμε πλήρως τις δυνατότητες που παρέχει το διακεκριμένο και μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Βόρεια Ελλάδα, στο οποίο έχω την τιμή να είμαι μέλος της οικογένειάς του» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69