tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Νάουσας: Θα δώσει το όνομα του Χριστόδουλου Λαναρά στην "Έρια"

Στο άμεσο μέλλον θα προχωρήσει η απόδοση τιμής στον μεγάλο δωρητή της Νάουσας Χριστόδουλο Λαναρά με την ονομοτοδοσία των εγκαταστάσεων στον πολυχώρο "Έρια". Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης απαντώντας σε ερέθισμα που κατέθεσε ο προκάτοχό του Τάσος Καραμπατζός. Ο πρώην δήμαρχος στην τοποθέτησή του στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είπε:

"Με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας της Μαρίας Παπαδοπούλου για το δρώμενο, προτρέπω την Δημοτική Αρχή να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το Μουσείο Βιομηχανικής Κληρονομιάς. Επίσης να κάνουμε μια διαπαραταξιακή επιτροπή και να τιμήσουμε τον Χριστόδουλο Λαναρά, τον μεγάλο δωρητή της πόλης, δίνοντας το όνομά του ή στο κτίριο ή σε μια αίθουσα".

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μάντζιος σημείωσε: "Βρισκόμαστε σε μια διαβούλευση να βρούμε τον σωστό τρόπο για την ονοματοδοσία και σύντομα θα έρθει η πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο".

Ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης σημείωσε:  "Θα αποδοθεί τιμή στον Χριστόδουλο Λαναρά. Υπάρχει μια απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας και θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο για υιοθέτησή της. Θα φροντίσουμε και στο Πολιτιστικό της σχολής Αριστοτέλους να μπει πινακίδα που να ενημερώνει ότι το έργο είναι δωρεά του Χριστόδουλου Λαναρά. Αναφορικά με τους χώρους εκεί, δεν μπήκε το ποσό για μουσειολογική μελέτη. Το ελάχιστο ποσό για να προχωρήσει τέτοια μελέτη είναι το 600.000 ευρώ. Ο δήμος δεν μπορεί να καλύψει τέτοιο ποσό. Μόνο από το ΕΣΠΑ. Η συγκέντρωση των αντικειμένων δεν είναι ικανοποιητική. Το οπτικοακουστικό υλικό είναι ικανοποιητικό. Πρέπει να υλοποιήσουμε έναν αξιοπρεπή χώρο".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69