tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αλλαγή σκυτάλης στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νάουσας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετάβασης από τον απερχόμενο πρόεδρο κ Σταύρο Ζάχο στο νέο πρόεδρο κ. Βαγγέλη Αδαμίδη, μέσα σε ένα κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας για την πορεία της οργάνωσης.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας ευχαρίστησε εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής και της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. τον κ. Ζάχο για τα όσα πρόσφερε το διάστημα της προεδρίας του ενώ αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της περιοχής όσο και τις ειδικές συνθήκες των τελευταίων χρόνων λόγο πανδημίας, εκφράζοντας την βεβαιότητα για την συνέχεια της προσφορά του στην παράταξη.

Ο νέος πρόεδρος κ. Αδαμίδης ευχαρίστησε με την σειρά του και αυτός τον απερχόμενο πρόεδρο και ζήτησε να βρίσκεται δίπλα σε αυτόν και την νέα διοίκηση για το καλό του τόπου και της Νέας Δημοκρατίας, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία του στο κοινό σκοπό.

Ο κ. Σταύρος Ζάχος αφού αναφέρθηκε στα όσα επιτεύχθηκαν στο διάστημα παρουσίας του στο τιμόνι της ΔΗΜ.Τ.Ο., τα προβλήματα και τις δύσκολες συνθήκες της τελευταίας περιόδου, διαβεβαίωσε πως θα σταθεί δίπλα στη νέα διοίκηση στηρίζοντας την Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη για το καλό του τόπου και των συνδημοτών του. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69