tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Νάουσα με θέμα «Πόσο "πράσινο" είναι το πράσινο New Deal;»

Εκδήλωση διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ την Κυριακή 14 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα, στη «Βέτλανς Νάουσα», με θέμα «Πόσο “πράσινο” είναι το πράσινο New Deal; - Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος».

Η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Γρηγόρη Λιονή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις με θέμα:

  • «Ενεργειακή φτώχεια - αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής των εργαζομένων», Παναγιώτης Κουτσουπιάς, μέλος του ΚΚΕ, πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στη νηματουργία «Βαρβαρέσος» και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.
  • «Οι επιπτώσεις της πράσινης ανάπτυξης στους βιοπαλαιστές αγρότες της περιοχής», Τάκης Τσιουλάκος, μέλος του ΤΓ της ΤΟ Ημαθίας του ΚΚΕ και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας».
  • «Αιολικά πάρκα στο Βέρμιο: Ούριος άνεμος για τα κέρδη των μονοπωλίων στην Ενέργεια, ανεμοθύελλα για το περιβάλλον και τις ανάγκες του λαού μας», Γιάννης Τσεχελίδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος στην ΠΚΜ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69