tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανοίγει τις πύλες του το Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας

Παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στη Νάουσα, στις 12:00, τα εγκαίνια του Κέντρου Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας – ΕΡΙΑ.

Λόγω των ειδικών, τοπικού χαρακτήρα, περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί από σήμερα και στην Ημαθία, θα τηρηθούν αυστηρά και πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας για τη νόσο Covid -19.

Ειδικότερα, η είσοδος στην τελετή εγκαινίων και στους χώρους του ΕΡΙΑ  θα επιτρέπεται σε εμβολιασμένους κατά της νόσου Covid-19 ή νοσήσαντες με την επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών, ενώ οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να προσκομίζουν βεβαιώσεις αρνητικών εργαστηριακών τεστ (PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών).

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του ΕΡΙΑ κατά την διάρκεια των εγκαινίων.

-Λειτουργία του μόνιμης έκθεσης «Ιστορίας Νήματα. Η βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας στη Νάουσα»

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (18 και 19 Σεπτεμβρίου) οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν τη μόνιμη έκθεση «Ιστορίας Νήματα. Η βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας στη Νάουσα» στο Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας – ΕΡΙΑ (Αφών Λαναρά και Φ. Πεχλιβάνου), με την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων.

Συγκεκριμένα, για την αποφυγή συνωστισμού οι πολίτες το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 έως τις 20:30 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00, θα μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν τη μόνιμη έκθεση σε ολιγομελείς  ομάδες,  όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία των αρμόδιων υπουργείων, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ξενάγησης των επισκεπτών από μουσειολόγους.

Από την ερχόμενη εβδομάδα, το ωράριο λειτουργίας της μόνιμης έκθεσης του Κέντρου Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας – ΕΡΙΑ θα είναι το ακόλουθο:

-Τρίτη έως και Σάββατο: 09:00 – 14:00 και 17:00 – 20:30.  (Κάθε Δευτέρα κλειστά)

-Κυριακή: 09:00 – 15:00

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ

(Για τους μαθητές και τους ανέργους η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ για ειδικές ομάδες πληθυσμού (φοιτητές κ.ά.)  η είσοδος θα είναι  2 ευρώ).

Επισημαίνεται ότι στο χώρο του Κέντρου Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας – ΕΡΙΑ θα λειτουργεί πωλητήριο με αναμνηστικά αντικείμενα, εμπνευσμένα από την ιστορική και βιομηχανική κληρονομιά της Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69