tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στη διαδικτυακή συνάντηση της ΚΕΔΕ με θέμα την δημιουργία δικτύου πόλεων για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου συμμετείχε ο Δήμος Νάουσας

Στη διαδικτυακή συνάντηση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για την δημιουργία δικτύου πόλεων με σκοπό την προώθηση της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τη διεθνή κοινότητα, συμμετείχε σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, εκπροσωπώντας τον Δήμο Νάουσας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Δώρα Μπαλτατζίδου.

Σκοπός του δικτύου είναι η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πόλεων και των τοπικών κοινοτήτων του ελληνισμού προς τον σκοπό αυτό, η δικτύωση και ο συντονισμός δράσεων, η αξιοποίηση των σχέσεων κάθε κοινότητας με τις άλλες κοινότητες, η συντονισμένη προσπάθεια για τη λήψη αποφάσεων από διεθνείς φορείς και η ενημέρωση της παγκόσμιας κοινότητας για τις πραγματικές διαστάσεις της γενοκτονίας.

Στην τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, δήμαρχοι και αιρετοί από την Βόρεια Ελλάδα, αποφασίστηκε ομόφωνα ο προγραμματισμός των δράσεων του δικτύου για το προσεχές διάστημα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69