tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απάντηση Καρανικόλα σε Κουτσογιάννη για τις πομόνες

Απάντηση στην ανακοίνωση του Κοινού Τόπου και του Νίκου Κουτσογιάννη για τις πομόνες, εξέδωσε η παράταξη του δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα. Αναλυτικά:

Δεν προκαλεί πλέον καμία έκπληξη η χθεσινή ανακοίνωση του Κοινού Τόπου, σχετικά με το γνωστό πλέον ζήτημα των πομονών. Έχει αποδειχθεί περίτρανα, πλέον, ότι ο αρχηγός του και τέως δήμαρχος, σκέφτεται και ενεργεί πάντα κατά το δοκούν!
 
Σε απάντηση λοιπόν των αναγραφομένων στην ανακοίνωση, απαντούμε επιγραμματικά τα παρακάτω:
 
α) Το πόρισμα διαπιστώσεων δεν παραδόθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για να δοθεί η δυνατότητα, σε όσους κατά την γνώμη του τέως δημάρχου ή αυτών που εκπροσωπούν την συγκεκριμένη παράταξη, να βρουν το δίκιο τους!
 
Παραδόθηκε στην Δικαιοσύνη διότι, αφενός μεν το πρότεινε η Επιτροπή διερεύνησης, στην οποία αρνήθηκε ο τέως δήμαρχος να συμμετέχει, αν και αυτοπροτάθηκε μετά από σχετική πρόσκληση, αφετέρου δε, επειδή το ζήτησε επιτακτικά, και με παραγγελία της, η αρμόδια Εισαγγελέας, η οποία διερευνά ήδη την υπόθεση.
 
β) Το γεγονός ότι ο κ. Κουτσογιάννης εξέφρασε την παραπάνω άποψη στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν σημαίνει ότι υιοθετήθηκε κιόλας. Απεναντίας, από όλη την συζήτηση προέκυψαν ικανά ευρήματα, που συνηγορούσαν για περαιτέρω διερεύνηση του όλου θέματος, κάτι που έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία του σώματος.
 
γ) Η οποιαδήποτε καταγγελία υπαλλήλου, διερευνάται μόνο αν γίνει από τον ίδιο, γραπτά ή προφορικά, στον κατάλληλο χρόνο, στα κατ'εξοχήν αρμόδια όργανα και όχι μέσα από ανακοινώσεις παρατάξεων. 
 
Καταγγελίες ανύπαρκτες δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας.
 
δ) Το αν το πόρισμα είναι «φούσκα» και προϊόν ρεβανσιστικών τάσεων μελών της δημοτικής αρχής, θα κριθεί από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές και από κανέναν άλλο!
 
ε) Ας δώσει επιτέλους ο τέως δήμαρχος μια πειστική απάντηση για τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες που έκανε προκειμένου η Επιτροπή Διερεύνησης να μην λειτουργήσει και να μην ολοκληρώσει το έργο της. Και ας δηλώσει επιτέλους αν θεωρεί εύλογο το κόστος των 700.000 ευρώ περίπου στην τριετία για το εν λόγω έργο.
 
Σε τελική ανάλυση, αυτός που διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα έχει και την τελική ευθύνη των πράξεων, των επιλογών και των παραλείψεών του.  
 
Ας μην πετάμε την μπάλα στην κερκίδα. 
 
Ψυχραιμία! "

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69