tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Νάουσας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρ. Πόλης Νάουσας θα διεξαχθεί την 06-07-2021 , ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα από 10 π .μ. έως 11 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1 «Άσκηση ή μη του ενδίκου βοηθήματος της αναγνωριστικής αγωγής κυριότητος του Δήμου
Νάουσας κατά του Ελληνικού Δημοσίου».

2 «Κατάρτιση όρων εκμίσθωσης των λημμάτων των συστάδων 19α, 20, 21α, 21β, 21γ, 59β, 59γ, 60α, 60β, 60γ, 61γ του Δημοτικού Δάσους».

3 «Συμψηφισμός ή μη υποχρέωσης ιδιοκτησίας σε εισφορά σε χρήμα με ανάλογο τμήμα από την οφειλόμενη αποζημίωση από το Δήμο Νάουσας στην ιδιοκτησία (κωδ.αρ.κτημ/σης 185 στο 2ο τμήμα της επέκτασης του σχεδίου πόλεως Νάουσας για το ιδανικό μερίδιο της Μαμά Ευαγγελίας)».

4 «Συμψηφισμός ή μη υποχρέωσης ιδιοκτησίας σε εισφορά σε χρήμα με ανάλογο τμήμα από την οφειλόμενη αποζημίωση από το Δήμο Νάουσας στην ιδιοκτησία (κωδ.αρ.κτημ/σης 185 στο 2ο τμήμα της επέκτασης του σχεδίου πόλεως Νάουσας για το ιδανικό μερίδιο της Μαμά Δήμητρας)».

5 «Συμψηφισμός ή μη υποχρέωσης ιδιοκτησίας σε εισφορά σε χρήμα με ανάλογο τμήμα από την οφειλόμενη αποζημίωση από το Δήμο Νάουσας στην ιδιοκτησία (κωδ.αρ.κτημ/σης 185 στο 2ο τμήμα της επέκτασης του σχεδίου πόλεως Νάουσας για το ιδανικό μερίδιο του Μαμά ή Βέρβερη Χρήστου)».

6 «Συμψηφισμός ή μη υποχρέωσης ιδιοκτησίας σε εισφορά σε χρήμα με ανάλογο τμήμα από την οφειλόμενη αποζημίωση από το Δήμο Νάουσας στην ιδιοκτησία (κωδ.αρ.κτημ/σης 185 στο 2ο τμήμα της επέκτασης του σχεδίου πόλεως Νάουσας για το ιδανικό μερίδιο της Πέπελα Παρασκευής χήρας Δημητρίου)».

7 Έγκριση ή μη δαπάνης παραχώρησης δικαιώματος κινηματογραφικής προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας το διάστημα 24-28Ιουνίου 2021 και πληρωμή του μετά την εκκαθάριση των εισπράξεων των εκδοθέντων εισιτηρίων.

8 ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΔΗΣ – ΒΑΡΑΓΚΑΣ Θ Ο.

9 ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΛΟΤΣΙΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

10 ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο.Ε

11 ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΜΠΟΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

12 ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΠΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

13 Έγκριση 1ου Πρακτικού του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού του έργου « Ανάπλαση Πλατείας στην Τ.Κ. Κοπανού Δ. Νάουσας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69