tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΚΚΕ: Συγκέντρωση στην πλατεία Καρατάσου θα πραγματοποιήσει το ΚΚΕ

Πολιτική συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΚΚΕ στη Νάουσας την Πέμπτη 27/5 στις 7:30μμ στη Κεντρική Πλατεία, με ομιλητή τον Τσεχελίδη Γιάννη ( Γραμματέα της ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ). Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει:

"Το πολεμικό ανακοινωθέν της κυβέρνησης της ΝΔ απέναντι στους εργαζόμενους απορρίπτεται . Όσο χρόνο και αν ξοδέψουν τα στελέχη της κυβέρνησης , οι άνθρωποι του κεφαλαίου , οι μηχανισμοί και τα παπαγαλάκια τους , για να διαφημίσουν το νομοσχέδιο , η σκληρή αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί.

Οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν περισσότερο και θα πληρώνονται λιγότερο, θα εξαφανίζεται ο ποιοτικός ελεύθερος χρόνος , θα γίνονται όμηροι της μεγαλοεργοδοσίας , θα έρχονται αντιμέτωποι με νέα εμπόδια για να διεκδικήσουν συλλογικά και οργανωμένα καλύτερους όρους δουλειάς και ζωής. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΣ!

Πρωτοστατούμε στους χώρους δουλειάς , στα εργατικά σωματεία , σε όλους τους φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος για να οργανωθεί η πάλη , να προετοιμαστεί μαχητική , απεργιακή απάντηση στο αντεργατικό έκτρωμα".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69