tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αισιόδοξος για εξεύρεση λύσης στο θέμα του Χιονοδρομικού ο δήμαρχος Νάουσας

Νέα συνάντηση αρχηγών και ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την φετινή λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στη Νάουσα. Αυτό έκανε γνωστό ο δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ως γνωστόν, ο δήμος Νάουσας βρέθηκε σε αδιέξοδο αναφορικά με το τι θα γίνει με το χιονοδρομικό. Έγινε ήδη μια συνάντηση αρχηγών σε καλό κλίμα αλλά λύση στο πρόβλημα δεν προέκυψε. «Είμαστε έτοιμοι με μια ώριμη λύση. Θα πρέπει να διασφαλίσουμε την φετινή λειτουργία του κέντρου» τόνισε ο κ. Καρανικόλας και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μπορεί να βρεθεί λύση.

Ο κ. Καρανικόλας είπε ακόμη ότι σύμφωνα με το Υπουργείο, τα Χιονοδρομικά δεν θα κλείσουν και θα λειτουργήσουν με την τήρηση μέτρων προφύλαξης για την μη διάδοση του κορονοϊού. Αυτό μπορεί να έχει και τα θετικά του διότι θα είναι πιο δύσκολο φέτος να μετακινηθούν οι Έλληνες σε γειτονικές χώρες και θα πρέπει να επιλέξουν χιονοδρομικά της χώρας.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» σχολίασε ο Νίκος Κουτσογιάννης. Ο πρώην δήμαρχος επεσήμανε ότι η φετινή χρονιά θα πρέπει να εξαιρεθεί από το πλάνο αξιοποίησης του χιονοδρομικού αλλά το Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να εξετάσει και το θέμα της μακροχρόνιας αξιοποίησης.

«Τα 3-5 Πηγάδια υποβαθμίστηκαν γιατί τα εγκαταλείψαμε εμείς» τόνισε ο Θωμάς Τσουκαλάς και πρόσθεσε ότι δεν θα βρεθεί ο επενδυτής με τις γεμάτες τσέπες που θα ρίξει τα χρήματά του στο χιονοδρομικό. «Θα πρέπει να το δούμε εμείς από την αρχή» σημείωσε ο κ. Τσουκαλάς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69