tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών μίλησε στη Νάουσα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

 tsavdaridis naous

Σε μία κλειστή συγκέντρωση καλών φίλων και υποστηρικτών του στη Νάουσα, η οποία εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο δημοψήφισμα νίκης, μίλησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης χθες το βράδυ (15 Ιανουαρίου). Ο κ. Τσαβδαρίδης, ξεκίνησε την ομιλία του υπογραμμίζοντας τα θετικά αποτελέσματα που είχαν οι προ ημέρας επαφές του για την Ημαθία, τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό ο οποίος και τον διαβεβαίωσε ότι θα ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του 2015 η ανακατασκευή του χλοοτάπητα του ΔΑΚ Νάουσας, όσο και κυρίως με τον Υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης κ. Καρασμάνη, ο οποίος διαβεβαίωσε τον κ. Τσαβδαρίδη ότι:

  • καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να επισπευσθεί άμεσα η καταβολή του ποσού αποζημίωσης που αναλογεί στους παραγωγούς ροδακίνων και νεκταρινιών της Ημαθίας για την απώλεια εισοδήματος το 2014 εξ' αιτίας του Ρωσικού Εμπάργκο,
  • ότι εντός των επόμενων λίγων ημερών θα υπογραφεί η απόφαση του Υπουργείου για αλλαγή των κριτηρίων αναγνώρισης για τη σύσταση Ομάδων Παραγωγών Οπωροκηπευτικών προϊόντων στην Περιφερειακή Ενότητα της Ημαθίας, έτσι ώστε να ισχύουν και για την Ημαθία τα ίδια κριτήρια που ισχύουν και για την Πέλλα,
  • και ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια από το Υπουργείο, προκειμένου να καταβληθεί άμεσα το υπόλοιπο του ποσού των 60 εκατ. Ευρώ από την εξισωτική αποζημίωση του 2014.

tsavdaridis naous1

Ιδιαίτερα συγκινημένος από την μεγάλη ανταπόκριση των φίλων και υποστηρικτών του, ο κ. Τσαβδαρίδης σημείωσε ότι αξίζει να εργάζεται με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο και πάθος, για τον κόσμο όταν βλέπει τέτοια αγάπη προς το πρόσωπο του.

«Με ξέρετε και σας ξέρω. Δεν γνωριστήκαμε χτες. Πολιτεύομαι με κέντρο τον άνθρωπο. Με ενδιαφέρει να εκφράζω τα συμφέροντα της Νάουσας και της Ημαθίας ευρύτερα, αλλά η προτεραιότητά μου, η καθημερινή μου έγνοια, η εμμονή μου αν θέλετε είναι τα προβλήματα του ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ προσωπικά. Η καθημερινή ζωή, τα προβλήματα και οι ελπίδες, του κάθε ενός από σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαβδαρίδης στο λόγο του, υπενθυμίζοντας τις παρεμβάσεις του τόσο για να μην κλείσει, παρά τους τότε κεντρικούς σχεδιασμούς το ιστορικό Νοσοκομείο της Νάουσας, όσο και την καταλυτική του παρέμβαση στα αρμόδια Υπουργεία, ώστε να λάβει η «Βαρβαρέσος Α.Ε», μετά από την γραφειοκρατική κωλυσιεργία μιας ολόκληρης δεκαετίας την επιδότηση της από τον αναπτυξιακό νόμο, που διασφάλισε δουλειά σε διακόσιους συμπολίτες μας και έδωσε ανάσες ζωής στην οικονομική δραστηριότητα της ευρύτερης περιοχής.

Εν συνεχεία υπογράμμισε ότι σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, η Ημαθία, ως εξαγωγικός αλλά και ιστορικός νομός, ως δηλαδή ειδικό οικονομικό αλλά και πολιτιστικό βάρος, δικαιούται αλλά και υποχρεούται ικανής πολιτικής εκπροσώπησης στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας και επιβάλλεται να συμμετάσχει στις μεγάλες αποφάσεις, που αφορούν την πορεία της χώρας σε όλα τα μεγάλα ζητήματα. Στην οικονομία, στην εξωτερική και μεταναστευτική πολιτική, στην άμυνα, στην παιδεία, στην υγεία.

Προς αυτή την κατεύθυνση, σημείωσε ο κ. Τσαβδαρίδης, η Ημαθία χρειάζεται μία δυνατή και ισχυρή φωνή να την εκπροσωπίσει. Δε χωράνε πια παιχνίδια.

tsavdaridis naous3

«Δεν σας κρύβω ότι η εμπλοκή μου με τα κοινά όλα αυτά τα χρόνια, η τριβή με τους μηχανισμούς και η κατανόηση του «πως λειτουργούν τα πράγματα» με έχει ωριμάσει. Ως πρόεδρος της επιτροπής εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής, ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ αλλά και ως μέλος στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος έχω κατορθώσει να αποκομίσω εμπειρίες έχοντας μπροστά μου «την μεγάλη εικόνα» και όχι την εικόνα των πραγμάτων που απλά θα είχε ένας Βουλευτής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία ο κ. Τσαβδαρίδης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι είναι εκτός κάθε πραγματικότητας και οδηγεί τη χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια, μόνο και μόνο για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών τάζοντας ναι σε όλους και σε όλα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαπαβίτσα ρωτώντας χαρακτηριστικά και περιμένοντας όπως χαρακτηριστικά είπε, δημόσια απάντηση.

tsavdaridis naous4

«Είναι ο κ. Λαπαβίτσας αμετακίνητος οπαδός της επιστροφής στη δραχμή; Αν την θεωρεί την μόνη λύση όπως διατείνεται, πως δέχτηκε να συμμετάσχει ως υποψήφιος με ένα κόμμα που έχει επανειλημμένως και μετά βδελυγμίας απορρίψει δημοσίως αυτή την επιλογή; Υπάρχει κρυφή ατζέντα»;

Τέλος, ο κ. Τσαβδαρίδης, αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρεθέντες, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι οι νικητές των εκλογών προκειμένου να βγάλουν οριστικά τη χώρα έξω από τα μνημόνια και να επαναφέρουν την σταθερότητα και την ανάπτυξη για όλους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69