tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χωρίς μεταβολή το τιμολόγιο ύδρευσης στον δήμο Νάουσας

parthenopoulos

Χωρίς αύξηση θα μείνει το 2015 το τιμολόγιο της ύδρευσης στο δήμο Νάουσας. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την απόφαση της ΔΕΥΑΝ και διατήρησε τις ίδιες τιμές. Σχολιάζοντας τα θέματα ύδρευσης, ο κ. Παρθενόπουλος, πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, σημείωσε ότι οι τιμές μένουν ίδιες λόγω κρίσης και πρόσθεσε ότι αν η επιχείρηση κατορθώσει να εισπράξει αυτά που έχει ως στόχο, τη νέα χρονιά θα προχωρήσει σε μείωση.

 Για την θολότητα του νερού, ο κ. Παρθενόπουλος είπε ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί διότι οι δεξαμενές καθίζησης μπορούν να καλύψουν μόνο τις μισές ανάγκες σε νερό της πόλης. Ο κ. Παρθενόπουλος έκανε γνωστό ότι σε επόμενο λογαριασμό της ΔΕΥΑΝ θα υπάρξει και μια έκπτωση ως αποζημίωση στους δημότες που είχαν πρόβλημα με το θολό νερό.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ είπε ότι η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΝ θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα με την θολότητα και αν δεν βρει χρηματοδοτικό πρόγραμμα θα προχωρήσει σε δάνειο.

"Στόχος μας σε βάθος χρόνου να υπάρξει μείωση σε όλα τα τέλη" σχολίασε ο δήμαρχος. Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογιάννης θύμισε ότι η μείωση των τιμολογίων όταν το νερό είναι θολό ήταν προεκλογική δέσμευση του «Κοινού Τόπου», που ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί. Προσέθεσε επίσης ότι ολοκληρώνεται η καταγραφή των ευπαθών ομάδων που θα δικαιούνται περαιτέρω εκπτώσεις στα τιμολόγια του νερού, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των κοινωνικών δράσεων του Δήμου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69