tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κουτσογιάννης: "Η παραχώρηση του πολυχώρου Έρια στο Niff έγινε σύμφωνα με το νόμο"

eria vetlans

Ερώτηση για το θέμα λειτουργίας κινηματογράφου στον πολυχώρο Έρια έθεσαν στον δήμαρχο οι Τάσος Καραμπατζός, Δημήτρης Ρίζος. "Με ποια άδεια πήρε άδεια ο κινηματογράφος; Με ποια άδεια κόβονται εισιτήρια;" ρώτησαν οι δυο επικεφαλής συνδυασμών μειοψηφίας. Απαντώντας ο κ. Κουτσογιάννης είπε ότι η παραχώρηση έγινε με όλες τις διαδικασίες και υπάρχει τίμημα για την χρήση της αίθουσας. Ο δήμαρχος είπε ακόμη το Niff κάνει και κάποιες δαπάνες για την ασφάλεια του χώρου. Ο κ. Κουτσογιάννης ρώτησε τον πρώην δήμαρχου που πήγαιναν τα χρήματα που εισέπρατε ο δήμος από την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου.

Ο Γιώργος Καρτσιούνης ρώτησε τι μέτρα θα πάρει ο δήμος για το ΙΚΑ και το Νοσοκομείο. "Στο ΙΚΑ έχουν φύγει 4 υγειονομικοί υπάλληλοι και θα φύγει ένας ακόμη. Στο νοσοκομείο, ακούμε ότι θα έρθουν γιατροί αλλά δεν τους βλέπουμε" είπε ο κ. Καρτσιούνης. "Γίνονται όλες οι ενέργειες από την μεριά μας για να ενισχυθεί το νοσοκομείο και να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του. Ας μην υποβαθμίζεται η προσπάθεια που καταβάλουν οι γιατροί. Οι παροχές που προσφέρουν είναι πολύ υψηλές. Δεν χρειάζεται να δημιουργείται αίσθημα ανασφάλειας στον κόσμο".

Η Δώρα Μπαλτατζίδου ρώτησε γιατί ο δήμαρχος έκανε δηλώσεις για τα πλάνα του στο θέμα της ταυτότητας της Νάουσας, στην συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου, και δεν το έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο δήμαρχος είπε στην συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου ανέφερε κάποιες σκέψεις του και πρόσθεσε ότι όταν θα έρθει η ώρα θα ανοίξει διαβούλευση και θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69