tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση Επιτροπής Διαβούλευσης

Στο πλαίσιο της συγκρότησης της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Νάουσας ο Δήμαρχος Νικόλαος Κουτσογιάννης, προσκαλεί τους φορείς της πόλης προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη στελέχωσή της.

Στην Επιτροπή συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων της πόλης και δημότες, που θα επιλεχθούν κατόπιν κλήρωσης, όπως ορίζει ο νόμος.

Για συμμετοχή στην επιτροπή μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον:

  • Τοπικοί  εμπορικοί και επαγγελματικοί φορείς
  • Επιστημονικοί σύλλογοι και φορείς
  • Τοπικές  οργανώσεις εργαζομένων και εργοδοτών
  • Εργαζόμενοι του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων 
  • Ενώσεις και σύλλογοι γονέων
  • Αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς
  • Εθελοντικές οργανώσεις και κινήσεις πολιτών
  • Άλλες οργανώσεις και φορείς της κοινωνίας των πολιτών
  • Εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων νέων

υπό την προϋπόθεση να έχουν την έδρα τους ή να διαθέτουν παράρτημα εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.       

Η διάρκεια θητείας της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης δεν υπερβαίνει τα δυόμισι χρόνια. Τα καθήκοντα της έχουν γνωμοδοτικό χαρακτήρα και  σχετίζονται με:

  • Γνωμοδοτήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα, τα προγράμματα δράσης, το επιχειρησιακό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου
  • Γνωμοδοτήσεις για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος, που παραπέμπονται στην Επιτροπή από το Δημοτικό συμβούλιο ή το Δήμαρχο
  • Τα τοπικά προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου καθώς και με την επίλυση αυτών 
  • Τη δυνατότητα να διατυπώνει παρατηρήσεις επί του περιεχομένου των κανονιστικού χαρακτήρα αποφάσεων οι οποίες εκδίδονται σύμφωνα με το άρθρο 79 του Κ.Δ.Κ

Στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης προεδρεύει ο Δήμαρχος ή  o Αντιδήμαρχος που ορίζει ο Δήμαρχος με απόφασή του, ενώ στις συνεδριάσεις  καλούνται, κατά περίπτωση και συμμετέχουν χωρίς δικαίωμα ψήφου,  εκπρόσωποι αρμόδιων κρατικών αρχών, τοπικών οργανώσεων, πολιτικών κομμάτων, καθώς και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι υποψηφιότητες των μελών θα πρέπει να αποστέλλονται ηλεκτρονικά, έως και την Παρασκευή 10  Οκτωβρίου 2014 στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., (κ. Χατζηκυριάκου) και  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κ. Αδαμίδου).

Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να περιλαμβάνουν απαραίτητα στοιχεία βιογραφικού του εκπροσώπου, τον φορέα εκπροσώπησης καθώς και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση, e-mail). Επίσης απαραίτητος κρίνεται και ο ορισμός αναπληρωτή του εκπροσώπου κάθε φορέα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69