tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πορεία έργων του δήμου Νάουσας

naousa stathmos

Από τον δήμο Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής: 

1. Μέσα στις επόμενες μέρες εγκαθίσταται ο εργολάβος στο έργο διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Νάουσας. Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την αισθητική βελτίωση και τον πλήρη φωτισμό του χώρου.

2. Ολοκληρώνονται οι εργασίες δημιουργίας υποδομών ύδρευσης-αποχέτευσης-ομβρίων, ο δρόμος πρόσβασης και ο εξωτερικός χώρος πάρκινγκ για το 10ο δημοτικό σχολείο, ώστε να ξεκινήσει να λειτουργεί από την πρώτη μέρα του νέου σχολικού έτους.

3. Σε φάση ολοκλήρωσης είναι η μελέτη της παιδικής χαράς στην Πλατεία Ειρήνης. Το έργο αναμένεται να δημοπρατηθεί τον Οκτώβριο και προβλέπει συνολική ανάπλαση του δυτικού τμήματος της πλατείας με επέκταση της παιδικής. Θα παραδοθεί μία 100% πιστοποιημένη παιδική χαρά με 8 παιχνίδια, πλήρως προσβάσιμη και με ειδικά παιχνίδια για ΑμΕΑ. Θα ακολουθήσουν μελέτες πιστοποίησης και άλλων παιδικών χαρών μικρότερης κλίμακας σε άλλα σημεία της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων.

4. Ολοκληρώνεται η μελέτη κατασκευής του καταφυγίου αδέσποτων ζώων στην περιοχή του βιολογικού σταθμού. Η πρόσληψη κτηνιάτρου θα γίνει με την εκκίνηση των εργασιών κατασκευής του καταφυγίου. Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε τελικό στάδιο η ανάθεση σε ιδιώτες κτηνιάτρους του έργου στείρωσης, εμβολιασμού και αποπαρασίτωσης των πρώτων 40 αδέσποτων.

5. Ολοκληρώνεται η μελέτη κατασκευής κεντρικής αποθήκης υλικών του Δήμου στον χώρο του βιολογικού καθαρισμού, με κλειστό σύστημα καταγραφής εισόδου-εξόδου.

6. Στην τελική ευθεία μπήκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια 800 μεταλλικών κάδων απορριμμάτων, με τελευταία μέρα υποβολής των προσφορών τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015.

7. Μέσα στον Οκτώβριο θα γίνει ο διαγωνισμός προμήθειας των υπόγειων κάδων για το εμπορικό κέντρο της Νάουσας. Αυτό το διάστημα ολοκληρώνονται τα τεύχη δημοπράτησης του έργου.

8. Ολοκληρώνεται η μελέτη του υπόγειου πάρκινγκ στο πρώην εργοστάσιο της Βέτλανς. Πρόκειται για ένα πλήρως αυτοματοποιημένο διώροφο πάρκινγκ 150 θέσεων στεγασμένης στάθμευσης. Στον εξωτερικό χώρο προβλέπονται οκτώ θέσεις στάθμευσης λεωφορείων.

9. Ολοκληρώνονται οι μελέτες για τον δρόμο Νάουσα-Ροδοχώρι, με σκοπό οι εργασίες να ολοκληρωθούν μέσα στο 2015.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69