BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Συνάντηση Τσαβδαρίδη - Ράπτη για θέματα τουρισμού στην Ημαθία

Με την υφυπουργού Τουρισμού Έλενα Ράπτη συναντήθηκε ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Στην συζήτηση παραβρέθηκε και ο πρώην βουλευτής Ηλίας Φωτιάδης. 

Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης των ειδικών μορφών τουρισμού και επέκτασης της τουριστικής περιόδου καθόλη τη διάρκεια του έτους στην Ημαθία. 

Η Ημαθία σημαντικό κέντρο της Μακεδονίας, είναι μια από τις αρχαιότερες κατοικημένες περιοχές της Ελλάδας με πλούσια ιστορία και πολιτισμό.

Η Βέροια, με το Βήμα του Αποστόλου Παύλου και τον εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών, χαρακτηρίζεται δίκαια ως «Μικρή Ιερουσαλήμ»!

Οι Αιγές, πρώτη πρωτεύουσα της Αρχαίας Μακεδονίας, γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου Β’, αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών που επιθυμούν να δουν τα Ανάκτορα, το Θέατρο και τη Μεγάλη Τούμπα.

Τα χιονοδρομικά κέντρα στο Σέλι και στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας προσφέρουν υπηρεσίες για αθλητική και τουριστική χιονοδρομία.

Το εναλλασσόμενο φυσικό τοπίο με τους καταρράκτες του ποταμού Αραπίτσα, τα αιωνόβια πλατάνια, το απέραντο πράσινο που καλύπτει τους ορεινούς όγκους και καταλήγει στην εύφορη πεδιάδα και τις ανθισμένες ροδακινιές, εντυπωσιάζει τους επισκέπτες.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69