tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στέργιος Μουρτζίλας: "Η δική σας ανησυχία θα φτάσει στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και θα οδηγήσει σε δράσεις και αποφάσεις"

Εν όψει των Περιφερειακών Εκλογών της Κυριακής, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στο ψηφοδέλτιο του Αποστόλου Τζιτζικώστα, Στέργιος Μουτζίλας, έκανε την εξής δήλωση:

"Με την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου θα ήθελα να απευθύνω σε όλες και όλους εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την στήριξη που εισέπραξα στις καθημερινές συναντήσεις και επικοινωνίες μας.

Η ευρεία αποδοχή της υποψηφιότητας μου με συγκίνησε και ταυτόχρονα δημιούργησε επιπλέον ευθύνη να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Δεσμεύομαι πως η δική σας άποψη, η δική σας ανησυχία θα φτάσει στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και θα οδηγήσει σε δράσεις και αποφάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών της Ημαθίας.

Γνωρίζετε ότι για εμένα η εκλογή δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά τρόπο ουσιαστικής και έμπρακτης εκδήλωσης της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Είμαι ένας από εσάς και έτσι θα παραμείνω. Συνεχίζουμε μαζί …".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69