tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συρμούλα Τζήμα Τόπη: "Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την Ημαθία, δίπλα σε έναν άξιο Περιφερειάρχη"

Η Συρμούλα Τζήμα Τόπη μετά από τέσσερα χρόνια στην διοίκηση του δήμου Βέροιας αποφάσισε να αλλάξει βαθμό αυτοδιοίκησης και να θέσει υποψηφιότητα στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Απόστολο Τζιτζικώστα. Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, μίλησε στον "Πληροφοριοδότη" για την απόφασή της.

Μετά από μια τετραετία σε θέση διοίκησης στον δήμο Βέροιας, πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την Περιφέρεια;

Νομίζω ότι με τα από 10 χρόνια ενεργής ενασχόλησης μου με τα κοινά στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς πρώτη φορά εκλέχτηκα το 2014 στην δημοτική κοινότητα Βέροιας και στη συνέχεια το 2019 δημοτική σύμβουλος Βέροιας και τις δύο φορές πρώτη σε σταυρούς προτίμησης ήταν η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθώ με τον β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης θέτοντας υποψηφιότητα στο συνδυασμό της Αλληλεγγύης του Απόστολου Τζιτζικώστα για να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να εργάζομαι για την Ημαθία μας στο πλευρό ενός αποδεδειγμένα άξιου και αποτελεσματικού περιφερειάρχη. Η υπηρέτηση σε θέση επί θητεία στον Δήμο Βέροιας, ήταν για μένα μία μεγάλη πρόκληση και εμπειρία. Είχα τη δυνατότητα να υπηρετήσω τον χώρο της Παιδείας και της Ισότητας των Φύλων, να δοκιμάσω από προσωπική πλέον άποψη την άσκηση της διοίκησης και τις δυσκολίες της, να καταφέρω να υλοποιήσω στόχους και πρόγραμμα δράσης που αποδεδειγμένα είχαν αποτελέσματα για τους τομείς που υπηρέτησα.

Μπορεί η Περιφέρεια με την πολιτική της να παρέμβει στην περιοχή μας και να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, σε ποιους τομείς μπορεί να παρέμβει;

Μπορεί και το έχει αποδείξει. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η αντιπεριφέρεια Ημαθίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα,  υλοποιεί στην περιοχή μας μεγάλα έργα όπως την νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου,  το νέο μουσείο των Αιγών, το νέο διοικητήριο της Ημαθίας και προσεχώς (έχει ενταχθεί) το νέο διαμετακομιστικό κέντρο και τελωνείο στην Κουλούρα. Παράλληλα υλοποιεί και οραματίζεται έργα πνοής στους τομείς της επιχειρηματικότητας, των υποδομών (ανάπτυξη δικτύου φυσικού αερίου,  αποκατάσταση οδών , δίκτυα διαδρομών, δίκτυα άρδευσης, αποχετευτικά έργα κ.α), του τουρισμού και του πολιτισμού (ψηφιακές υπηρεσίες τουριστικής προβολής, αναδειξη και προβολή της Ημαθίας μας κ.α), της κοινωνικής αλληλεγγύης ( με την λειτουργία και την χρηματοδότηση κοινωνικών δομών κ.α), της παιδείας και της υγείας (σύγχρονα ψηφιακά εκπαιδευτικά εργαλεία εξοπλισμός κέντρων υγείας κ.α) και του περιβάλλοντος (ενεργειακές αναβαθμίσεις σχολείων, πράσινα σημεία κ.α.). Συνεπώς συμπεραίνουμε ότι μπορεί να εκτελέσει έργα μεγάλου αντίκτυπου στην κοινωνία μας και η αρμοδιότητα και η λειτουργία των περιφερειακών αρχών και του περιφερειακού συμβουλίου καθίσταται πολύ σημαντική.

Στους ψηφοφόρους που δεν σε γνωρίζουν πως συστήνεσαι, τι τους λες για να σε ψηφίσουν;

Είμαι η Συρμούλα Τζήμα-Τόπη, μια γυναίκα, ένας νέος άνθρωπος πάνω από όλα, με ιδέες και όραμα για τον τόπο μας, τους καλώ να διαβάσουν τις προτάσεις μου και τις σκέψεις μου για την Ημαθία μας, που φροντίζω να κοινοποιώ ανά τακτά διαστήματα. Προβάλω την δεκαετή αυτοδιοικητική μου εμπειρία και την ακαδημαϊκή, επιστημονική και επαγγελματική μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια , καλώντας τους να με εμπιστευτούν και να με επιλέξουν δίνοντας μου τον ένα σταυρό προτίμησης τους ως έναν άνθρωπο που συνειδητά όλα αυτά τα χρόνια επιλέγει να εκθέτει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών και ασχολείται ενεργά με τα κοινά.

Σε αυτές τις εκλογές γιατί οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν την παράταξη Τζιτζικώστα;

Να την επιλέξουν γιατί απέδειξε μέσω του επικεφαλής της , του Απόστολου Τζιτζικώστα , ότι μπορεί να διαχειρίζεται και να πραγματοποίει έργα πνοής για τον τόπο μας και φυσικά μας εμπνέει την σιγουριά και την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να υλοποιεί το πρόγραμμα της για την Ημαθία μας. Εφόσον με την στήριξη των πολιτών εκλεγώ περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας, να είστε βέβαιοι ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία μου θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις ως συνεργάτης του Απόστολου Τζιτζικώστα στις ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές για τον τόπο μας, εισφέροντας προτάσεις και επισημαίνοντας προτεραιότητες μέσα από την καθημερινή μου επικοινωνία με τους ανθρώπους μας σε όλη την Ημαθία.   

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69