tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Κώστας Καλαϊτζίδης: "Πάλι μαζί- Πρώτοι ξανά" - Ανοιχτή επιστολή στους πολίτες

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, αυτή τη φορά ως υποψήφιος του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα για τις περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, απευθύνεται προς τους πολίτες της Ημαθίας μέσω ανοικτής επιστολής του.

Στην επιστολή αυτή ο Κώστας Καλαϊτζίδης αναφέρεται στο έργο του και στη δράση του, υπενθυμίζει ότι στη διάρκεια της θητείας του πορεύτηκε με ανθρωπιά και χωρίς έπαρση, λέγοντας λίγα και κάνοντας πολλά, τονίζει ότι συνεχίζει «πάλι μαζί» με τον Απόστολο Τζιτζικώστα για να είναι «πρώτοι ξανά» και ζητά από τους πολίτες της Ημαθίας να στηρίξουν ξανά την προσπάθεια και τον αγώνα του, υπενθυμίζοντας ότι και ο ίδιος χρειάζεται τον σταυρό στο ψηφοδέλτιο παρότι είναι Αντιπεριφερειάρχης.

Ολόκληρο το κείμενοι της ανοικτής επιστολής του Κώστα Καλαϊτζίδη προς τους πολίτες της Ημαθίας αναφέρει:

"Φίλες και φίλοι,

Μετά την ανακοίνωση του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα για τις Περιφερειακές Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023,  επικοινωνώ μαζί σας για να κάνω ευρύτερα γνωστό ότι είμαι υποψήφιος Πάλι Μαζί του, µε στόχο να είμαστε Πρώτοι Ξανά.

Είμαι υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Ημαθίας διότι η εκλογή είναι προϋπόθεση και για τον Αντιπεριφερειάρχη, συνεπώς χρειάζομαι την ψήφο και τον «σταυρό» της προτίμησής σας για να εκλεγώ, προκειμένου  να συνεχίσουμε Πάλι Μαζί και να βρεθούμε Πρώτοι Ξανά.

Όλα αυτά τα χρόνια µε γνωρίσατε καλά. Ήμουν και παραμένω συνεχώς δίπλα σε όλους, χωρίς διακρίσεις κι έχοντας πάντα ανοικτό το γραφείο και το τηλέφωνό µου. Όλα αυτά τα χρόνια, μαζί  µε τον Απόστολο Τζιτζικώστα και µε όλους τους συνεργάτες µας, αποδείξαμε ότι ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να προσφέρουμε έργο σύγχρονο και αναπτυξιακό, λέγοντας λίγα και κάνοντας πολλά.

Το Διοικητήριο, το νέο Μουσείο των Αιγών, η αναστήλωση της Παλιάς Μητρόπολης, ο εκσυγχρονισμός των υποδομών στα Νοσοκομεία µας και νέα πτέρυγα στο Νοσοκομείο Βέροιας, τα νέα σχολεία που κάναμε, τα δεκάδες έργα οδοποιίας, οι δράσεις για την ανάδειξη των ορεινών περιοχών της Ημαθίας, οι πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών της Ημαθίας, τα έργα προστασίας του περιβάλλοντος (βιολογικοί καθαρισμοί) στους δήμους της Ημαθίας, τα μεγάλα άρδευσης και εκσυγχρονισμού του δικτύου των ΤΟΕΒ για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα και άλλα πολλά, είναι έργα που τα χρηματοδοτήσαμε ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο ενός μελετημένου στρατηγικού σχεδιασμού και ενός άρτιου προγραμματισμού που είχαμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ημαθίας.

Σήμερα συνεχίζουμε διότι έχουμε σπουδαίο έργο να ολοκληρώσουμε, διότι έχουμε σχέδιο ανάπτυξης να υλοποιήσουμε ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ∆ΥΝΑΤΗ, ενισχύοντας τις υποδομές για τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες, στηρίζοντας την πρωτογενή παραγωγή και το αγροτικό εισόδημά, παίρνοντας πρωτοβουλίες για την αύξηση του κύκλου εργασιών στον δευτερογενή τομέα και στην τοπική αγορά, αξιοποιώντας ακόμη πιο πολύ τις δυνατότητες των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, αναδεικνύοντας περισσότερο και προς κάθε κατεύθυνση τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ημαθίας, στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στα τοπικά προϊόντα, παντού.

Γνωρίζετε όλοι ότι οι δυσκολίες της ζωής έρχονται για να µας κάνουν πιο δυνατούς κι εγώ αντλώντας δύναμη από την υποστήριξη όλων σας, είμαι έτοιμος να προχωρήσω ακόμη πιο δυναμικά, ξεπερνώντας εμπόδια, διαψεύδοντας «ευσεβείς πόθους», δίνοντας απαντήσεις ουσίας στην έπαρση και στην αλαζονεία. Στην προσπάθεια αυτή σας θέλω συμπαραστάτες και ζητώ την υποστήριξή σας.

Προέρχομαι από τον χώρο της αγοράς, έχω μάθει να λέω τα πράγματα µε το όνομά τους και γνωρίζω ότι η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο. Υπενθυμίζω λοιπόν ότι η συμμετοχή σας στις εκλογές είναι απαραίτητη και η επιλογή σας στην κάλπη είναι καθοριστική. Αυτά είναι δική σας ευθύνη. Δική µου ευθύνη είναι να φανώ και πάλι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και να δικαιώσω την υποστήριξή σας.

Να είστε σίγουροι ότι θα το κάνω ξανά.

Με τις σκέψεις αυτές, σας προσκαλώ στη νέα πορεία για να κάνουμε την Ημαθία ακόμη πιο δυνατή. Με έργα ουσίας, ανάπτυξης και καινοτομίας. Ενωτικά και ανεξάρτητα, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς στεγανά, χωρίς µμεγάλα λόγια, μακριά από «επιταγές υποσχέσεων» χωρίς αντίκρισα. Εμείς μπορούμε και η πρόοδος του τόπου µας είναι υπόθεση όλων µας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69