tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Τόλκας: "Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι να δίνουμε τον αγώνα μας"

Μετά το πέρας και της δεύτερης εκλογικής μάχης, ο πρώην υφυπουργός Άγγελος Τόλκας έκανε την εξής δήλωση:

"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους έντεκα χιλιάδες συμπολίτες και συμπολίτισσές μου που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και μας κατέταξαν δεύτερη δύναμη στο Νομό Ημαθίας.

Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο εκείνα τα στελέχη και μέλη του κόμματός μας που αρνήθηκαν πεισματικά την σφοδρή επίθεση εναντίον μας, την ματαίωση, την απογοήτευση, το απρόσμενο αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου. Εκείνους που πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους μέχρι την τελευταία στιγμή, κρατώντας την ψυχή της παράταξής μας, αρνούμενοι να υποκύψουν σε μικροκομματικούς ή προσωπικούς υπολογισμούς.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές στο γραφείο μου, όλους εσάς, τους φίλους, συνοδοιπόρους, ανθρώπους που γνωριζόμασταν ή και που γνωριστήκαμε κατά τη διάρκεια αυτής της πολιτικής πορείας, που ξεκίνησε πριν χρόνια και που σταθήκατε μέρα και νύχτα δίπλα μου, σε εύκολα αλλά κυρίως στα πολλά δύσκολα.

Στις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουνίου παλέψαμε ενάντια στον συντονισμένο πόλεμο όχι μόνο της ΝΔ αλλά και των μικρότερων κομμάτων του δημοκρατικού τόξου που είχαν ανοίξει μονομέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ αντί με την ΝΔ και τα ακραία ευκαιριακά κόμματα. Αυτών που πανηγύρισαν επειδή επικράτησαν οι βολικές συντηρητικές δυνάμεις, οι οποίες δεν θα συγκρουστούν για τα συμφέροντα του τόπου και των Ημαθιωτών.

Κάναμε έναν αγώνα δυνατό, συνεχή, ασυμβίβαστο και αδέσμευτο. Με τη δύναμη των πολλών και λογοδοτώντας μόνο στους πολίτες. Βάλαμε απέναντι συμφέροντα, συστήματα, υπόγειες διαδρομές και την μάχη αυτή την κερδίσαμε τον Μάιο.

Δυστυχώς, με βάση το αποτέλεσμα του Ιουνίου, μας ήθελε ο Νομός αλλά δεν μας θέλησε ο εκλογικός νόμος. Κι έτσι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 11.000 ψήφους έχασε την έδρα και την κράτησε η Ελληνική Λύση - Βελόπουλος με 6.200 ψήφους.

Αυτό το είχαμε έγκαιρα εντοπίσει και περιγράψει. Κατά συνέπεια, η Ημαθία δεν έχει πια καμία προοδευτική – δημοκρατική εκπροσώπηση.

Σε κάθε περίπτωση συγχαίρω και τους τέσσερις Βουλευτές για την εκλογή τους. Εύχομαι να παλέψουν όπως χρειάζεται για την Ημαθία στη νέα Βουλή.

Το επόμενο διάστημα η Δημοκρατική Παράταξη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρειαστεί να χαράξει νέους δρόμους. Διαφορετικούς από όσα γνωρίζαμε έως σήμερα. Να απαντήσει στα μεγάλα προβλήματα, στις νέες ανισότητες, στον περιορισμό του ανθρώπου, της κοινωνίας και της οικονομίας.

Σε ό,τι με αφορά, έχω μάθει στα δύσκολα.

Συνεχίζουμε μαζί, με ψηλά το κεφάλι να δίνουμε τον αγώνα των αξιών και των ιδεών της δικαιοσύνης, του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Θα κάνουμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα κάθε πολίτη και της περιοχής μας, όπως κάναμε με συνέπεια την προηγούμενη τετραετία. Θα είμαστε η μοναδική προοδευτική έκφραση του τόπου.

Πάντα παρόντες, πάντα στην πρωτοπορία".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69