tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καρασαρλίδου: "Η Ημαθία με κυβέρνηση ΝΔ είναι φτωχός συγγενής"

Εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης δεξιώθηκε στην Βέροια η πρώην βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου. Το ραντεβού δόθηκε στην παλιά πόλη, στην ταβέρνα "Απ' Αλλού" και συνοδεία μεζέδων της εκλεκτής κουζίνας του καταστήματος, αναπτύχθηκε και μια πολιτική κουβέντα.

karasarlidou 887

Στην τοποθέτησή της η κ. Καρασαρλίδου, η οποία θα είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. "Ελπίζω να τελειώσει σύντομα αυτή η κατάσταση. Με αυτή την κυβέρνηση η Ημαθία είναι φτωχός συγγενής, είναι επαίτης. Δεν το διαπιστώσαμε μόνο στην πρόσφατη ενίσχυση των μηλοπαραγωγών, το έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις" τόνισε η κ. Καρασαρλίδου.

Για να ενισχύσει τα λεγόμενά της, η κ. Καρασαρλίδου αναφέρθηκε σε μεγάλα ζητήματα του νομού που παρέμειναν στάσιμα τα τελευταία 3,5 χρόνια με κυβέρνηση ΝΔ, όπως το Τελωνείο στην Κουλούρα που δεν εγκαταστάθηκε εκεί ποτέ, το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο που παρά τις υποσχέσεις δεν παραχωρήθηκε στον δήμο Βέροιας και ο Κάθετος Οδικός Άξονας που τα δυο από τα τρία τμήματά του παραμένουν ακόμη στα χαρτιά.

Σχολιάζοντας τα εγκαίνια του νέου Μουσείου των Αιγών, δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο που έγινε σε "αποστειρωμένο" περιβάλλον, αντί να είναι ένα πανηγύρι.

karasarlidou323542410 854495815664840

Ο αγροτικός τομέας

Μιλώντας για τον αγροκτηνοτροφικό τομέα, τόνισε ότι είναι στρατηγικής σημασίας για την Ημαθία και πρόσθεσε ότι ασχολήθηκε ιδιαίτερα κατά την κοινοβουλευτική της θητεία. "Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πολλές προσπάθειες για τον τομέα αυτό σε αντίθεση με τη ΝΔ" σχολίασε η κ. Καρασαρλίδου. Απαντώντας σε ερώτηση για τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να την αξιοποιήσει σε αυτό τον τομέα, απάντησε ότι τις αποφάσεις για τέτοια θέματα θα τις πάρει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος όμως στο παρελθόν έχει ζητήσει την άποψη της για θέματα που αφορούν την γεωργία.

"Μπορεί να υπάρξει ένας προγραμματισμός καλλιεργειών. Πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί και να αποφασίσουμε τι θέλουμε για την Ημαθία. Πρέπει να βάλουμε τους στόχους για την επόμενη δεκαετία" είπε κλείνοντας η κ. Καρασαρλίδου.

karasarlidou 208

Απαντώντας σε ερώτηση, είπε ότι η ακρίβεια θα παίξει βασικό ρόλο στις ερχόμενες εκλογές.

Τέλος, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα Κορωνά, ο οποίος διεκδικεί την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι προσωπική της άποψη είναι ότι πρόκειται για μια φρέσκια παρουσία, με αυτοδιοικητική εμπειρία, καλή για να την εξετάσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

karasarlidou323545110 2638765236263043

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69