tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Για την εξάλειψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης μίλησε στην Βέροια η Έλενα Ράπτη

Εκδήλωση με θέμα την εξάλειψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, πραγματοποίησε η Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ στην Βέροια, το Σάββατο στο καφέ Belluga.

Στην εκδήλωση μίλησε η Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη, Συντονίστρια του Προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης «Ένα στο Πέντε». Η κ. Ράπτη στην ομιλία της παρουσίασε στο κοινό  το πρόγραμμα του Συμβουλίου της Ευρώπης "1 στα 5". Ιδιαίτερα στάθηκε στον κανόνα εσωρούχων (γι αυτό είχε μιλήσει και τον Δεκέμβρη του 2016 σε εκδήλωση που έγινε στην Ελιά) ως μέσο αυτοπροστασίας των παιδιών από την σεξουαλική κακοποποίηση.

Ο Κανόνας αποτελεί ένα απλό μέσο που βοηθά τους γονείς να εξηγήσουν στα παιδιά τους ποια είναι τα σημεία του σώματος που δεν πρέπει να τα αγγίζουν οι άλλοι, πώς πρέπει να αντιδράσουν το παιδιά και που να στραφούν για βοήθεια.

Τι λέει όμως ο Κανόνας των Εσωρούχων; Είναι απλό: κανείς δεν μπορεί να αγγίξει ή να χαϊδέψει το παιδί στα σημεία του σώματός του που συνήθως καλύπτονται από τα εσώρουχά τους. Και ούτε τα παιδιά επιτρέπεται να αγγίξουν το σώμα άλλων σε αυτά τα σημεία.

rapti vesi2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69