tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Πολλά για τους λίγους, τίποτα για τους πολλούς!"

Κριτική στα όσα παρουσίασε ο Υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος, το Σάββατο στην Ελιά, ασκεί με ανακοίνωσή του το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Μαρκούλης. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

"Το περασμένο Σάββατο το βράδυ σε ενημερωτική εκδήλωση της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ.), ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, Υφυπουργός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιχείρησε στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση την «πολιτική εξαπάτηση» των πολλών.

Με μεγαλόστομες εξαγγελίες, τελικά ομολόγησε την εξακολούθηση των αδικιών και την προνομιακή μεταχείριση των «εχόντων και κατεχόντων» σε βάρος της συντριπτικής αριθμητικά πλειοψηφίας των μικρομεσαίων αγροτών.

Με άλλοθι την καταπολέμηση της μαύρης διακίνησης των αγροτικών προϊόντων, απάλλαξε αποκλειστικά και μόνο τους έχοντες από τη φορολογία εισοδήματος!

Η «πολιτική εξαπάτηση» είναι ορατή και δια γυμνού οφθαλμού, από τη στιγμή που, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα ετήσια μικτά έσοδα των μικρομεσαίων αγροτών δεν ξεπερνούν το ποσό των 30.000 ευρώ, το οποίο ήταν ήδη αφορολόγητο! Είναι φανερό λοιπόν ότι η χαριστική πρόβλεψη αφορά μόνο τους έχοντες και κατέχοντες!

Την ίδια ώρα, οι εξαγγελίες ευνοούν την ασυδοσία των βιομηχάνων και των εμπόρων αγροτικών προϊόντων, οι οποίοι θα έχουν την ευχέρεια να υπερκοστολογούν εύκολα τις αγορές αγροτικών προϊόντων, σε συνεργασία με τους ούτως ή άλλως προνομιακά αφορολόγητους μεγαλοαγρότες, αποκρύπτοντας και αυτοί με τη σειρά τους τα πραγματικά τους κέρδη!

Γίνεται κατανοητό από τη συντριπτική πλειοψηφία των μικρομεσαίων αγροτών ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει πολιτική που:

• υπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα,

• δεν αποκαλύπτει τους ωφελούμενους λόγω covid,

• αδιαφορεί για το δυσβάστακτο κόστος των αγροτικών εφοδίων και των φυτοφαρμάκων, οι τιμές των οποίων διαμορφώνονται εντελώς ανεξέλεγκτα και

• δεν μεριμνά για τις δυσθεώρητες τιμές των καυσίμων και την έλλειψη εργατικού δυναμικού.

Οι μικροί και μεσαίοι αγρότες βρίσκονται στην πλευρά των αδικημένων, γιατί όλα τα μέτρα έχουν σκοπό τη στήριξη των πολύ μεγάλων παραγωγών, των βιομηχάνων και των εμπόρων.

Φίλοι αγρότες, αυτή είναι η πολιτική Μητσοτάκη!

Χρέος μας να αντιπαρέλθουμε αυτήν την πολιτική και να διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας από την υπεύθυνη προοδευτική παράταξη, η οποία για ακόμη μία φορά θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα που προκάλεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69