tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών και στελεχών της Ν.Δ. στα Νοσοκομεία Ημαθίας

Με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας, την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα Νοσοκομεία Βέροιας και  Νάουσας.

Την επίσκεψη συνόδευαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές του νομού,  κ.κ. Τάσος Μπαρτσώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής , ο υπεύθυνος Τομέα Υγείας κ. Μάκης Ισαακίδης, οι πρόεδροι ΟΝΝΕΔ, ΔΗΜ.Τ.Ο. και μέλη της Δ.Ε.Ε.Π.

Το κλιμάκιο υποδέχτηκαν οι διοικητές των Νοσοκομείων, Βέροιας κ. Ηλίας Πλιόγκας και Νάουσας κ. Κώστας Λυκοστράτης.

Στην ενημέρωση που ακολούθησε και στη διάρκεια των συζητήσεων με εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και των εργαζομένων αναδείχθηκε η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι ώστε να ξεπεραστεί η υγειονομική κρίση.

Η πανδημία χτύπησε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας το οποίο βγήκε ουσιαστικά από μία δεκαετή οικονομική κρίση με σημαντικές αδυναμίες και ως προς τις υποδομές του και ως προς το ανθρώπινο δυναμικό. Η κυβέρνηση του  Κυριάκου Μητσοτάκη έσπευσε να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με ανθρώπινους πόρους αλλά και με υποδομές.

Τα Νοσοκομεία της Ημαθίας έχουν πλέον μια ιδιαίτερη θέση στον υγειονομικό χάρτη της χώρας, ενισχυμένα σε προσωπικό, τεχνικά μέσα, αυξημένο προϋπολογισμό και κατατάσσονται στα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής, λαμβάνοντας την θετική γνώμη των πολιτών.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση στήριξε έμπρακτα το σύστημα Υγείας και εργάζεται σκληρά και μεθοδικά για την αντιμετώπιση χρόνιων διαρθρωτικών παθογενειών του στηριζόμενη και στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και το νέο ΕΣΠΑ.

Ο Υφυπουργός, οι βουλευτές και τα μέλη του κλιμακίου αφού ευχαρίστησαν όλους για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν σε δύσκολες συνθήκες, αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που έχουν λάβει και υποσχέθηκαν να καταβάλουν το μέγιστο των προσπαθειών τους ώστε τα Νοσοκομεία της Βέροιας και της Νάουσας να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν τα μέλη, Αλέξανδρος Αλαγκιοζίδης Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, Όλγα Μοσχοπούλου Αντ/δρος Δ.Ε.Ε.Π., Αδαμίδης Βαγγέλης Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας, Δήμητρα Βενιοπούλου Αντ/δρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας, Ζωή Βεσυροπούλου Θεοχαρόπουλος Αντώνης, Νίκος Αγγέλου, Γιάννης Σιμήνος, Συρμούλα Τζήμα, Στέλλα Αραπατζή, Τζωρτζίνα Αθανασίου, Ηλίας Νοβάκης, Τραϊανός Σιμήνος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69