tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επετειακό μήνυμα από Βεσυρόπουλο, Τσαβδαρίδη, Βοργιαζίδη (βίντεο)

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν, με αφορμή την σημερινή επέτειο, μετά την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, ο Υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. 

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος τόνισε: "Στη σημερινή μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας μας, τον ευαγγελισμό της Θεοτόκου, τιμούμαι τους ήρωες του 1821, όλους αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι. Οι σημερινές προκλήσεις είναι διαφορετικές και ενωμένοι όλοι μαζί οι Έλληνες προχωράμε για μία ισχυρή Ελλάδα με ενότητα και αλληλεγγύη. Χρόνια πολλά σε όλους".

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης σημείωσε: "Η επέτειος της 25ης Μαρτίου μας θυμίζει ότι όταν ο ελληνικός λαός είναι ομόψυχος και ενωμένος καταφέρνει να πετύχει πολλά. Η επανάσταση του 1821 απέναντι στον Τούρκο δυνάστη μας διδάσκει ότι θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είμαστε έτοιμοι ως έθνος να υπερασπιζόμαστε τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας. Σε μία δύσκολη περίοδο όπου μαίνεται ο πόλεμος στη γειτονιά μας θα πρέπει η σημερινή επέτειος να μας εμπνεύσει να σταθούμε και πάλι στη σωστή πλευρά της ιστορίας και να αγωνιστούμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για το διεθνές δίκαιο, για την αυτονομία και την αυτοδιάθεση των λαών. Όποτε ο ελληνικός λαός ήταν ενωμένος πέτυχε με τη βοήθεια της Παναγιάς, να παραμείνει ανεξάρτητος μέσα σε μία κοινωνία εθνών δυνατή και παρούσα. Χρόνια πολλά στους Έλληνες και τις Ελληνίδες".

Ο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης υπογράμμισε: "Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα, σε όλη τη Βέροια για τη διπλή γιορτή. Είμαστε θεατές συνεχών προβλημάτων και στο παγκόσμιο γίγνεσθαι αλλά και στο Ελληνικό. Πολλά τα προβλήματα, δυστυχώς δεν ξέρω με ποιο τρόπο θα ξεπεραστούν, όσον αφορά τον πόλεμο και όσον αφορά την ακρίβεια στη χώρα μας. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Χρόνια πολλά σε όλους".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69