tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη Τσαβδαρίδη σε ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ στην Αλεξάνδρεια

Το σημαντικό έργο που καθημερινά καταβάλλουν το στελεχιακό δυναμικό της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ αλλά και του τοπικού Γραφείου του ΟΑΕΔ στην Αλεξάνδρεια αλλά και την αναγκαιότητα επιπρόσθετης στήριξής τους για τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης που προσφέρουν στην κοινωνία της ευρύτερης περιοχής, υπογράμμισε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης κατά τη σημερινή επίσκεψή του στα Γραφεία τους.

Συνομιλώντας με τη Διοίκηση και τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ Αλεξάνδρειας, ο Βουλευτής Ημαθίας εξήρε την καθημερινή τους προσπάθεια για παροχή αξιόπιστων και φιλικών υπηρεσιών προς τον ασφαλισμένο, συνταξιούχο, εργοδότη και εργαζόμενο της ευρύτερης περιοχής και δεσμεύθηκε να μεταφέρει τα αιτήματά τους για περαιτέρω ενίσχυση σε υπαλληλικό προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές στα κέντρα των αποφάσεων, ζητώντας ουσιαστική συνδρομή για την επίλυσή τους.

Στις συζητήσεις δε με τη Διοίκηση και τους υπαλλήλους του Γραφείου ΟΑΕΔ Αλεξάνδρειας, ο κ. Τσαβδαρίδης τους συνεχάρη για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν με υπομονή και ευγένεια στους απασχολούμενους, ανέργους, επαγγελματίες και επιχειρήσεις της περιοχής και σημείωσε ότι θα συζητήσει τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις που του τέθηκαν με τον αρμόδιο Υπουργό, με στόχο αφενός την αντιμετώπιση χρόνιων παθογενειών του Οργανισμού, αφετέρου την αναβάθμιση του ρόλου του ως πολλαπλασιαστή των δυνατοτήτων απασχόλησης, κατάρτισης και επικαιροποίησης γνώσεων και εργασιακών προοπτικών για όλους.

Και στις δύο συναντήσεις του ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε ότι ο διαρκής εκσυγχρονισμός όλων των υπηρεσιών πρώτης γραμμής του Ελληνικού Δημοσίου για την εξυπηρέτηση των πολιτών, θα συνεχίσει να αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση της ΝΔ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69