tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μπαρτζώκας: Να επανενταχθούν οι μειονεκτικές περιοχές στην Ημαθία

Να επανενταχθούν οι μειονεκτικές περιοχές της Ημαθίας (Τ.Κ Μελίκης, Τ.Κ. Ααγκαθιάς-Οικ. Αγκαθιάς και Τριλοφίας, Τ.Κ. Κυψέλης, Τ.Κ. Νεοκάστρου, Τ.Κ Προδρόμου-Οικ. Αγ. Τριάδας, Τ.Κ. Βεργίνας, Τ.Κ. Μετοχίου Προδρόμου, Τ.Κ. Παλατιτσίων) που αποκλείστηκαν άδικα και επιπόλαια από το νέο Χάρτη Μειονεκτικών Περιοχών του 2019, επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ή να ληφθούν άμεσα μέτρα για τους πληγέντες, ως αντιστάθμισμα των απωλειών που υφίστανται, ζητά ο Τάσος Μπαρτζώκας από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Δεν ελήφθησαν υπόψιν προτάσεις και σχόλια από τους εμπλεκόμενους και θιγόμενους και ο νέος χάρτης διαμορφώθηκε με δύο μέτρα και δύο σταθμά, και από ότι φαίνεται δημιουργήθηκε με επιπολαιότητα και, ενδεχομένως με σκοπιμότητες» αναφέρει στην επιστολή του προς τον Υπουργό, με αποτέλεσμα «χιλιάδες αγρότες στον τόπο μου, οι οποίοι ενόψει των απανωτών χτυπημάτων που έχουν δεχτεί από την πανδημία, την ενεργειακή ακρίβεια και την εκτίναξη του κόστους των πρώτων υλών, καλούνται να δεχτούν ακόμα ένα πλήγμα, καθώς δεν θα λάβουν την εξισωτική αποζημίωση για το τρέχον και τα επερχόμενα έτη, αλλά εκτός αυτού, θα λάβουν και μειωμένη μοριοδότηση και σε διάφορα μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης».

Ο Τάσος Μπαρτζώκας καλεί τον Υπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα εστιάζουν, είτε στην επανεκκίνηση του διαλόγου για επαναοριοθέτηση των μειονεκτικών περιοχών είτε για άμεσες αντισταθμιστικές ενέργειες στους θιγόμενους, που θα αποκαθιστούν την αδικία που έχουν υποστεί, αναφέροντας ότι «είναι ζήτημα επιβίωσης των δραστηριοποιούμενων αγροτών και κτηνοτρόφων στον τόπο μου».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69