tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι πρόεδροι Νομαρχιακής και Τοπικών Επιτροπών της ΝΔ επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα επίσκεψη των προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας κ. Σταύρου Γιανναβαρτζή, των ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας κ. Δημήτρη Ζιώγα, ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας κ. Βαγγέλη Αδαμίδη και της εκπροσώπου ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας Δήμητρας Βενιοπούλου στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ Κώστα Καλαιτζίδη.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, ο κ. Καλαιτζίδης ενημέρωσε για τα έργα και τις χρηματοδοτήσεις της Περιφέρειας στο νομό (Διοικητήριο, εκσυγχρονισμός των νοσοκομείων, κτλ), τα προβλήματα και τον σχεδιασμό για την επίλυσή τους, μεταφέροντας το αμείωτο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα για την περιοχή και τους κατοίκους της.

Από την πλευρά τους οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασαν την πεποίθηση πως η λειτουργία των οργανώσεων είναι καίριας σημασίας, ως μοχλός διαβούλευσης με την κοινωνία, ώστε να αναδειχθούν και να προωθηθούν τα ζωτικά, επίκαιρα θέματα και προβλήματα της κοινωνίας και μέσω των κυβερνητικών και κοινοβουλευτικών εκπροσώπων να δοθούν απαντήσεις και λύσεις έγκαιρα και αποτελεσματικά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69