tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κλιμάκιο της ΝΔ περιόδευσε στην Ημαθία - Τι είπε για τα τοπικά ζητήματα (βίντεο)

Ενόψει της ΔΕΘ, τον νομό Ημαθίας επισκεύθηκε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στο οποίο συμμετείχαν ο Βουλευτής Α΄Θεσαλονίκης κ. Στράτος Σιμόπουλος και ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Κονταδάκης Στελιος. Το κλιμάκιο μαζί με τους βουλευτές κ.Αναστάσιο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσαβδαρίδη, αλλά και μέλη της ΝΟΔΕ , πραγματοποίησαν προγραμματισμένες επισκέψεις, στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, στο Νοσοκομείο Βέροιας, σε παραγωγική μονάδα. Τέλος, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη τοπικών στελεχών της ΝΔ και ενημέρωσή τους για τις εσωκομματικές εκλογές (24/10).

Στις δηλώσεις που έγιναν μετά την περιοδεία, ο κ. Σιμόπουλος τόνισε ότι η ΝΔ στα δυο χρόνια που βρίσκεται στην κυβέρνηση έχει κάνει έργο και στην περιφέρεια και έφερε ως παραδείγματα την επέκταση του Νοσοκομείου Βέροιας και την γρήγορη καταβολή προκαταβολών αποζημιώσεων στους αγρότες. Ο κ. Κονταδάκης, σημείωσε ότι το κλιμάκιο έχει λάβει όλες τις πληροφορίες για την Ημαθία και θα τις μεταφέρει στα στελέχη της κυβέρνησης για να δρομολογηθούν στα προβλήματα. Επίσης είπε ότι ενημερώθηκαν παράλληλα και τα τοπικά στελέχη για τις εκλογές του κόμματος της 24ης Οκτωβρίου. Για τις εκλογές είπε ότι εκτός από την κάλπη, θα υπάρξει και ηλεκτρονική ψηφοφορία ενώ για την τοπική οργάνωση της ΝΔ στην Ημαθία, σχόλίασε ότι λειτουργεί άψογα.

"Ήταν μια ευκαιρία να δούμε θέματα που απασχολούν την Ημαθία και το κόμμα. Βοηθά το κόμμα να βρισκεται κοντά στην κοινωνία" πρόσθεσε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. 

"Η ΝΔ δεν σταμάτησε το μεταρρυθμιστικό της έργο. Συνέχισε τις τομές της παρά την πανδημία" επεσήμανε ο Τάσος Μπαρτζώκας.

Σε ερωτήσεις που έγιναν, απαντήθηκαν τόσο από τους κ. Σιμόπουλο και Κονταδάκη όσο και από τους βουλευτές Ημαθίας Τάσο Μπαρτζώκα, Λάζαρο Τσαβδαρίδη τα εξής:

- Οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον παγετό θα στηριχθούν. Υπάρχει τρόπος και είναι δίκαιο το αίτημά τους.

- Δεν έχει τεθεί θέμα να μετατραπεί το Νοσοκομείο Νάουσας σε Νοσοκομείο μόνο για covid. Δεν θα υπάρξει απαξίωση των νοσοκομείων Ημαθίας.

- Έγιναν βήματα στην γρηγορότερη απονομή συντάξεων αλλά δεν γίνεται να λυθούν όλα τα προβλήματα σε δυο χρόνια.

- Δεν υπάρχουν νεότερες εξελίξεις για παλαιό δικαστικό μέγαρο και τελωνείο στην Κουλούρα.

- Είναι υγεία να υπάρχουν στελέχη της ΝΔ σε διαφορετικές παρατάξεις.

 Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις τους μετά την περιοδεία

nd klimakio ver 4nd klimakio ver 4nd klimakio ver 4nd klimakio ver 4

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69