tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανοίγει ο δρόμος για το Διοικητήριο Ημαθίας

Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του Διοικητήριου Ημαθίας. Ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, υπέγραψε σήμερα στο γραφείο του, την παραχώρηση έκτασης του ελληνικού δημοσίου προς την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, με σκοπό την ανέγερση Διοικητηρίου. 

Πρόκειται για συνολική έκταση 39.819, 23 τ.μ. που βρίσκεται στα όρια της Βέροιας, κοντά στο νέο Δικαστικό Μέγαρο. Σχετικά με την εξέλιξη αυτή, ο Κώστας Καλαϊτζίδης ενημέρωσε τόσο τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, όσο και τον αρμόδιο θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων, Πάρι Μπίλια καθώς η ανέγερση του Διοικητηρίου της Ημαθίας αποτελεί έργο προτεραιότητας και ήδη οι υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν έτοιμη μελέτη.

Μετά την υπογραφή της παραχώρησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαίτζίδης δήλωσε:  «Η ανέγερση Διοικητηρίου για την Ημαθία υπήρξε βασική εξαγγελία μας και ο Απόστολος Τζιτζικώστας την υποστήριξε έμπρακτα από την πρώτη στιγμή. Σήμερα ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του έργου, με την καθοριστική συμβολή του Ημαθιώτη Υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, ο οποίος έβαλε την προσωπική σφραγίδα του σε ένα σπουδαίο έργο για την Ημαθία. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είμαστε έτοιμοι για την άμεση υλοποίηση του έργου καθώς υπάρχει έτοιμη μελέτη από την Περιφέρεια. Οι πολίτες της Ημαθίας μας επανεξέλεξαν, έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα και στις εξαγγελίες μας. Σήμερα τους δικαιώνουμε μια ακόμη φορά καθώς κι αυτό το έργο, είναι έργο που θα ανήκει στον κόσμο της Ημαθίας. Οι συνεργάτες μου κι εγώ προσωπικά, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη, αισθανόμαστε δικαιωμένοι και συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε, λέγοντας λίγα και κάνοντας πολλά».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69