tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σκανδαλίδης: "Επιστρέφουμε..." - Παπαστεργίου: "Ο Τζιτζικώστας χρησιμοποιεί την Περιφέρεια ως πριγκιπάτο" (φωτό & βίντεο)

Την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στην Βέροια έκανε το ΚΙΝΑΛ Ημαθίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αιγές και κεντρικοί ομιλητές ήταν, ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου.

Ο κ. Σκανδαλίδης στην ομιλία του μίλησε για αναγέννηση του χώρου και τόνισε: "Επιστρέφουμε...". Ασκώντας κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είπε ότι από αυτές τις εκλογές απουσιάζει η Ευρώπη και είναι συνειδητή επιλογή Τσίπρα και Μητσοτάκη. Τόνισε ακόμη ότι μπροστά στην Τουρκική απειλή, απουσιάζει από την ηγεσία της χώρας η εθνική στρατηγική. 

Σχολιάζοντας την οικονομική κατάσταση, σημείωσε ότι χώρα πηγαίνει ξανά στα βράχια και χρειάζεται νέα διαπραγμάτευση για μείωση των πλεονασμάτων. Τέλος, ο κ. Σκανδαλίδης υποστήριξε ότι από αυτή την εκλογική μάχη απουσιάζει το πολιτικό ήθος. "Όταν κατηγορεί ο ένας τον άλλο δεν μπορούν να αναδειχθούν τα αληθινά προβλήματα" τόνισε (ολόκληρη η ομιλία του Κώστα Σκανδαλίδη στο βίντεο).

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου εξαπέλυσε πυρά κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα. "Χρησιμοποιεί την Περιφέρεια ως πριγκιπάτο για προσωπικούς στόχους. Αρνείται τον διάλογο. Δεν έχει να δώσει απαντήσεις" σημείωσε και παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του (ολόκληρη η ομιλία του Χρήστου Παπαστεργίου στο παρακάτω βίντεο).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΝΑΛ Άσπα Γοσποδίνη, Υπατία Κωνσταντινίδου, Βάσω Μώραλη και Ευθύμιος Φωτεινός. Παραβρέθηκαν επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Νίκος Μπρουσκέλης, Μπάμπης Γκιόνογλου, Θόδωρος Παπακωνσταντίνου και Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου.

{jlex}flickr:72157691450432023{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69