tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Προς τη Νομαρχιακή Επιτροπή

Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας

Είναι λυπηρό να καλείται η Ν.Ε σε ανοιχτή συνεδρίαση για να κρίνει την απόφαση ενός ανώτερου οργάνου που με την τήρηση του καταστατικού πήρε μία απόφαση με μεγάλη πλειοψηφία να καθαιρέσει τον πρόεδρο , -αυτή είναι η ουσία της μομφής -,και να δρομολογήσει την εκλογή νέου προέδρου. Αντί η Ν.Ε  να ασχοληθεί με τα οξυμένα προβλήματα του νομού , - αυτός είναι ο ρόλος της-, γίνεται ένας ακόμη «κρίκος» στην αλυσίδα πανελλαδικών ανακοινώσεων στήριξης που εξυφαίνει ο τέως και το περιβάλλον του .Ποιο είναι το νόημα αυτών των πανομοιότητων ανακοινώσεων όπως και των προηγούμενων πριν από 20 περίπου μέρες; Μπορεί να σταθεί πρόεδρος όταν η μεγάλη πλειοψηφία δεν τον αποδέχεται;; Δηλαδή θα προχωρά μόνος του μην υπολογίζοντας κανέναν; Τι λογική είναι αυτή αφού ψηφίστηκε πριν 11 μήνες να τον αφήσουμε! Ο ρόλος των οργάνων δεν είναι να ελέγχει την πορεία του κόμματος και επομένως τον πρόεδρο;; Αν διαπιστώσουν ότι είναι καταστροφική η πορεία πρέπει να τον αφήσουν στο όνομα ότι εκλέχτηκε πριν 11 μήνες;;Με αυτήν την «λογική» να δικαιώσουμε και τον Μητσοτάκη που κάθε αντίσταση και κινητοποίηση  στην αντιλαική του πολιτική να επικαλείται το «σαρανταένα τακατό….» !

Στην ουσία αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά  ότι δεν τον ενδιαφέρει η πορεία του κόμματος , ότι αυτές οι διχαστικές ενέργειες όχι μόνο το τραυματίζουν αλλά το οδηγούν στην παρά πέρα συρίκνωση του .Είναι αυτό που έχω περιγράψει πολλές φορές η συμπεριφορά ενός κακομαθημένου παιδιού που δεν μπόρεσε να περάσει το «δικό του»!!!! Αυτός έχει 11 μήνες επαφή με την αριστερά , που εκτός από life style , επίδειξη πλούτου , χλιδής και ναρκισσισμού  δεν είδαμε καμία ουσιαστική αριστερή πολιτική πρόταση , - εκτός αν το ΝΑΤΟ έγινε ιερή αμυντική συμμαχία σήμερα για την αριστερά -,εσείς όμως  που κάνατε χιλιόμετρα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια υπερασπίζοντας αρχές και αξίες της αριστεράς μπορεί να συνταχτείτε  και να οξύνετε περισσότερο με αυτήν την διχαστική πραχτική;;

Να μπούμε λίγο στην ουσία , να αναδείξουμε τις αντιφάσεις που οδηγούν στην σκοπιμότητα όσων σήμερα συμβαίνουν.

Πολλά στελέχη , με ευρεία γκάμα απόψεων θεώρησαν για μία σειρά πολιτικούς λόγους που τους περιέγραψαν , - όπως κατάρρευση που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ,ο εξοστρακισμός από τις αρχές της αριστεράς ,η μετάλλαξη του κόμματος από συλλογικό σε αρχή ενός ανδρός και πολλά άλλα , ότι η μόνη λύση για την ανάκαμψη είναι η προσφυγή στη βάση- όπως κατά κόρον διαλαλεί ο τέως ότι μόνο αυτήν υπολογίζει -, αυτός όμως αρνήθηκε και είπε πάτε θεσμικά και κάντε μου ΜΟΜΦΗ στην Κ.Ε. ΑΥΤΟ έγινε…Προφανώς είχε την εντύπωση πως δεν θα πέρναγε γιατί θεωρούσε ότι οι συσχετισμοί τον ευνοούν και προχωρούσε σε  τέτοιους λεονταρισμούς!!Επικαλούνταν και το ευτράπελο ότι πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε γίνει η εκλογή του. Θα θυμάστε με πόση έπαρση στο συνέδριο του Φλεβάρη είχε πει το αμίμητο : ..Βρες τε μου αντίπαλο!!!Τότε δεν ήταν σύντομος ο χρόνος της εκλογής του;;;;Ήταν σίγουρος ότι ήταν «καβάλα» στο κύμα , τώρα όμως «ξεπέζεψε» μετά την οκτάμηνη καταστροφική προεδρική πορεία.

Και όταν η Κ.Ε με μεγάλη πλειοψηφία ενέκρινε την μομφή φάνηκε η έλλειψη ηγετικότητας  του , και η αλλοπροσαλότητα του.. Στην αρχή μίλησε για κουκουλοφόρους , χωρίς να ξέρει πόσο φορτισμένη είναι αυτή η λέξη και επαναφέρει μνήμες κουκουλοφόρων ταγματασφαλιτών , συνεργατών των ναζί με κουκούλες να καταδίδουν αντιστασιακούς αγωνιστές .Μετά ότι δεν μιλάω στα όργανα που τα είχε απαξιωμένα και αδρανοποιημένα όλο αυτό το διάστημα  αλλά θα πάω στη …βάση!!!Όταν οι άλλοι τον προέτρεπαν γιατί δεν πήγε , και θέλει τώρα να μιλήσει και να σπείρει το διχασμό;;;Υπήρξε καμία ένσταση , καταγράφηκε καμιά διαφωνία ως προς την διαδικασία στην ψηφοφορία κλπ;; ΟΧΙ!!! Μετά την ήττα που υπέστη πήρε τα πράγματα του από τον 7ο όροφο πήγε για περισυλλογή σε ένα από τα εξοχικά του, και την επομένη παραιτήθηκαν όλοι οι στενοί συνεργάτες του. Πέρασαν 4 ημέρες και ξαφνικά το «μετάνιωσε» και έγειρε ζήτημα επιστροφής , και αυτό  όταν δημοσιεύτηκε μία γνώμη ,- όχι γνωμάτευση - , του Κοντιάδη που επικαλούνται και πολλοί οπαδοί του!!Βέβαια κανείς δεν αναφέρει την τελευταία παράγραφο  του Κοντιάδη που λέει ότι αν υπήρχε θεσμική λειτουργία στο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν θα έβγαινε πρόεδρος ο Κασσελάκης ,ούτε βέβαια αναφέρει κανείς την απάντηση του Δουζίνα με τεκμαιρεωμένη επιχειρηματολογία στην γνώμη Κοντιάδη…. Καλά θα κάνουν τα μέλη να μελετήσουν αυτήν την τοποθέτηση Δουζίνα προτού καταλήξουν στο οτιδήποτε.. Και έτσι  ξεκινάει ένα γαιτανάκι αντιδράσεων και ύβρεων που ούτε οι αντίπαλοι μας δεν χρησιμοποίησαν. «Αντισυγκέντρωση « στα γραφεία ,που συνειρμικά κάποιους παλαιότερους θα φέρνει στην μνήμη την συγκέντρωση ειρήνης του Λαμπράκη στην Θες/νίκη χωρίς τους προπηλακισμούς!! Συγκεντρώθηκαν έξω από την Κουμουνδούρου και βρίζανε τον Φλαμπουράρη που μπορεί να διαφωνείς σε κάποια πολιτικά ζητήματα όμως είναι ζωντανή ιστορία!!!Και στο διαδίκτυο τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα και σε κάνουν να αναρωτιέσαι  αν αυτά τα άτομα μπορούν να έχουν καμία σχέση με την αριστερά , και μπορεί να σταθείς στο ίδιο μετερίζι;; Ο λαός λέει : όταν έχεις τέτοιους φίλους -εν προκειμένω συντρόφους- τι τους θέλεις τους εχθρούς!!!!

Η κατάσταση δυστυχώς έχει ξεφύγει ,και το χειρότερο έχει περάσει στη βάση ,με απολίτικες μεθοδεύσεις , επικίνδυνες συμπεριφορές που μόνο την αριστερά και το κόμμα δεν εξυπηρετούν. Και εδώ για άλλη μία φορά αναδεικνύεται ο ναρκισσισμός και η εγωπάθεια του πρώην προέδρου .Αφού δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις προσδιορίστηκε το χρονοδιάγραμμα ορίστηκε η ημερομηνία των  εκλογών ,γιατί θέλει να παρακάμψει τους κανόνες . Αφού έχει εμπιστοσύνη στην βάση  γιατί δεν οργανώνει καθαρά τον αγώνα για την επανεκλογή του , και καταφεύγει σε αυτές τις διχαστικές , εμπρηστικές ενέργειες!!Μήπως έγινε προβληματική η επανεκλογή του και καταφεύγει στο :….γαία πυρί μιχθήτω!!!!

Εδώ μπαίνει ένας σοβαρός προβληματισμός  για τα μέλη και τα στελέχη: θα ακολουθήσετε τον ίδιο διχαστικό λόγο που οδηγεί στην διάλυση ,- ναι μην μας τρομάζουν  οι λέξεις- , θα συνεχίσετε να ρίχνεται και άλλο λάδι στη φωτιά για να μην αφήσει τίποτα όρθιο ή θα σταθείτε ανάχωμα , θα γίνετε οι πυροσβεστήρες να σταματήσει αυτό το παραλήρημα;;Θα πέσετε στην καταστροφική πρακτική του οπαδισμού;;Απαντήστε αν θέλετε να γίνετε οπαδοί ενός ατόμου η θα παραμείνετε πιστοί στις αρχές και τις αξίες της αριστεράς!!! Με την στάση σας  πρέπει να σηματοδοτήσετε το τέλος των αντιδικιών , να πετάξετε τα όπλα του πολέμου , και να δώσετε το έναυσμα σε όλες τις οργανώσεις της Ελλάδας να σταματήσει ο διχασμός  και να βρεθούμε μπροστά στους αγώνες για την επίλυση των οξυμμένων προβλημάτων της κοινωνίας.. Εκεί θα πρέπει να αναμετρηθούμε και να  κριθούμε!!Καιροί ου μενετοί!!!!

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69