tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε άνεργους πρώην εργαζόμενους της «Βαρβαρέσος Α.Ε.»

Οι Υπουργοί Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αποφάσισαν τη χορήγηση εφάπαξ έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ύψους 1.000 ευρώ σε κάθε άνεργο πρώην εργαζόμενο της επιχείρησης «Βαρβαρέσος Α.Ε.». Η απόφαση αυτή αναρτήθηκε στη Διαύγεια, επιβεβαιώνοντας την παροχή της ενίσχυσης.

Η γνωστοποίηση της απόφασης έγινε από τον βουλευτή Λάζαρο Τσαβδαρίδη, ο οποίος ανέφερε ότι η οικονομική ενίσχυση αποσκοπεί στην άμεση υποστήριξη των ανέργων πρώην εργαζομένων της εταιρείας, παρέχοντας τους μια αναγκαία οικονομική ανάσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

"Νιώθω ικανοποιημένος που συνέβαλα και εγώ με τις δυνάμεις μου προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ήδη από τις 18 Ιουνίου - και σε συνέχεια των επαφών που είχα σε όλα τα συναρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες – είχα συναντηθεί με τον Διοικητή της ΔΥΠΑ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, ζητώντας του να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό οι απαιτούμενες ενέργειες.

Κατανοώ ότι η ενίσχυση αυτή δεν είναι πανάκεια.

Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι μία οφειλόμενη βοήθεια από την Πολιτεία και ως τέτοια, τη χαιρετίζω με ανακούφισηd" δήλωσε ο κ. Τσαβδαρίδης.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69