tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Πλέον ντρέπεται και η...ντροπή!

Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας

Πόση ξεφτίλα μπορείτε να αντέξετε ακόμη;;

Πόσο θα ανέχεστε έναν εγωπαθή ,νάρκισσο ,επιδειξιομανή του πλούτου του , χωρίς εν συναίσθηση και σχέση με την αριστερά;;

Δεν αντιληφθήκατε ότι παράλληλα με την προσπάθεια γελοιοποίηση σας, οδηγεί όλη την παράταξη μεθοδικά στην «σηπτική δεξαμενή» ;;

Όσοι απομείνατε  με ενεργή την αριστερή σας συνείδηση πότε περιμένετε να αντιδράσετε; Όταν θα έχουν εξαυλωθεί τα πάντα;;Το έχω γράψει επανειλημμένα ,μέχρι του σημείου πολλοί να με θεωρούν «κουραστικό» ,ότι πάνω στο κουφάρι δεν μπορεί να ζωντανέψει καμία ελπίδα. Χάνεται πολύτιμο χρόνο μένοντας σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον και σε ένα κόμμα που δυστυχώς μόνο η ταμπέλα υπάρχει , που και αυτή κινδυνεύει προσεχώς να «αφαιρεθεί»!! Να ξεπεραστούν οι συναισθηματισμοί ,οι χίμαιρες .Ήρθε η ώρα να προσθέστε και τις δικές σας δυνάμεις για να χτιστεί το νέο , να δώσει όραμα και ελπίδα στην κοινωνία. Δεν αφουγκράζεστε πόσο δύσκολα περνάει από την πολιτική της πιο ανάλγητης και επικίνδυνης κυβέρνησης; Μην συνεχίζεται να είστε «χορηγοί» του Μητσοτάκη!!!!

Την Δευτέρα το βράδυ προεδρικοί διαμήνυαν ότι ο Πολλάκης θα γυρίσει στην Κ.Ο όταν θα αναγνωρίσει το λάθος του και την Τρίτη το πρωί με εντολή προέδρου επανέρχεται στην Κ.Ο.!!!Μπορείς να βρεις ίχνος σοβαρότητας σε αυτό το κόμμα;;Η ηγεσία του δεν ενδιαφέρεται για την ομαλή πορεία του αλλά πως με μικρουπολογισμούς και μικροτακτικισμούς θα προσπαθήσει να «κρατηθεί» στην καρέκλα. Δεν την ενδιαφέρει η έλλειψη σοβαρότητας , υπευθυνότητας  που εκπέμπει και αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης αλλά τα «κουκιά» , οι συσχετισμοί ώστε να μην κινδυνεύσει η παραμονή της στην ηγεσία , και να συνεχιστεί αυτός ο διασυρμός!!

Μετά από όλα αυτά τα επικίνδυνα ευτράπελα μπορεί να σταθεί σαν πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης;; Έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί , να επιστρέψει στις επιχειρήσεις του και να αφήσει τον χώρο να βρει τον δικό του δρόμο.. Φάνηκαν οι λυκοσσυμαχίες που έχτιζε μέχρι τώρα , ευκαιριακά , μόνο για την επιβίωση του , και του γύρισαν μπούμερανγκ. Ας  μην ταμπουρώνεται πίσω από την εκλογή του από την βάση και την επικαλείται συνεχώς , γιατί η βάση δεν του έδωσε εντολή να οδηγήσει το κόμμα στα βράχια. Δικαιολογεί και τον Μητσοτάκη που περνά την πιο σκληρή  αντιλαική πολιτική : μην διαμαρτύρεστε και μην αντιδράτε γιατί με ψήφισε το 41τακατό!!!!!!

Να σταματήσει ο διχασμός στην βάση με τις στρατιές των τρολ να βρίζουν καθημερινά όσους αντιδρούν στον κατήφορο .Από το  συνέδριο του Φλεβάρη φάνηκαν οι προθέσεις όταν τα γιούχα των χούλιγκαν δηλητηρίασαν το ανώτερο όργανο του κόμματος ..Και όχι μόνο δεν τα αποδοκίμασε, δεν τα σταμάτησε αλλά τα θεώρησε ότι ήταν η «έκφραση» της βάσης .Τέτοιο διχασμό , τέτοια τοξικότητα δεν την πέρασε ποτέ η αριστερά όσες πολιτικές ή ιδεολογικές διασπάσεις πέρασε. Αν πιστεύει ακόμη στο σύνθημα ότι δεν σας προδώσω ποτέ η καλλίτερη απόδειξη είναι τώρα : να σηκωθεί να φύγει….

Το ξέρω ότι βρέθηκες σε ένα χώρο τελείως άγνωστο για σένα ,με συλλογικές λειτουργίες και αποφάσεις . Μακριά από την «αρχή ενός ανδρός» ,και εσύ σαν CEO σε διάφορες επιχειρήσεις στην Αμερική με αυτήν την αρχή γαλουχήθηκες, δεν μπόρεσες να την ξεπεράσεις και να προσαρμοστείς  στην συλλογικότητα. Νόμιζες ότι αυτός ο κόσμος σου ανήκει , ότι μπορείς να τον εξουσιάζεις , ότι μπορείς να παίρνεις μόνος σου τις αποφάσεις όπως στις επιχειρήσεις σου .Τα όργανα δεν τα σεβάστηκες και δεν τα υπολόγισες καθόλου , ούτε ακόμα και στον αντίστοιχο βαθμό που θα υπολόγιζες τα μέλη του Δ.Σ. Προφανώς δεν είχες συνειδητοποιήσει σε τι χώρο αναλάμβανες την προεδρία , και από ότι φαίνεται ούτε οι συνεργάτες σου σε βοήθησαν για αυτό , γιατί δεν δημιούργησες ένα πολιτικό κέντρο για να παράξει πολιτική αλλά μία αυλή με «κόλακες». Γιατί πέρα από αντιφατικές πολλές φορές συνθηματολογίες τα ατοπήματα σου ήταν περισσότερα. Δεν ήξερες ότι η αριστερά πάλευε ενάντια στον επιθετικό και ιμπεριαλιστικό συνασπισμό του ΝΑΤΟ και ήρθες εσύ να τον χαρακτηρίσεις σαν «ιερό αμυντικό συνασπισμό»!!! Ή το άλλο το πατρίς , θρησκεία , οικογένεια που όσοι ζήσαμε την χούντα «σπυριά» βγάζουμε  , - κυριαρχούσε αυτό το σύνθημα - όπως και οι επίγονοι της το χρησιμοποιούν σαν δείγμα της εθνικιστικής  τους «ταυτότητας»! Δεν θέλω να απαριθμήσω και άλλα ατοπήματα , δεν έχει εξάλλου καμία σημασία, αφού ότι ζημιά ήταν να γίνει έγινε!!Για αυτό αν έχεις ίχνος σεβασμού σε αυτόν τον χώρο , στους ανθρώπους που μάτωσαν κυριολεκτικά να τον κρατήσουν όρθιο , αξιοπρεπή και περήφανο ο μόνος ενδεδειγμένος δρόμος είναι να φύγεις…Μόνο αυτή η προσφορά σου μένει!!!

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69