tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας

Η ελληνική κυβέρνηση πρόκειται να προτείνει τον Απόστολο Τζιτζικώστα για τη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη. Η είδηση έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τη θέση της χώρας στην Ευρώπη και ενισχύει τη στρατηγική σημασία της Βόρειας Ελλάδας.

Ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας διαθέτει σημαντική εμπειρία τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. «O Απόστολος Τζιτζικώστας, είναι ένα πρόσωπο με εμπειρία σε θεσμικούς ρόλους τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, όπου το 2020 εξελέγη Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών. Ταυτόχρονα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει εκλεγεί τρεις φορές με ποσοστά άνω του 50%. Η επιλογή του κ. Τζιτζικώστα είναι μια επιλογή με πολιτικά χαρακτηριστικά, η οποία αναδεικνύει τη σημασία της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας για την Ευρώπη, ως μια περιοχή με στρατηγική θέση, διασυνδεσιμότητα και γεωπολιτική σημασία τόσο για τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, όσο και ως βορειοανατολικό άκρο της Μεσογείου. » ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη ενημερώσει την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντε Λάιεν, για την πρόταση που αφορά τον κ. Τζιτζικώστα. 

Σήμερα, στις 18:00, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει τον Απόστολο Τζιτζικώστα στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση αναμένεται να εστιάσει στις λεπτομέρειες της πρ΄τοασης και τις στρατηγικές κινήσεις που θα ακολουθήσουν, προκειμένου να διασφαλιστεί η επιτυχία της πρότασης για τη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69