tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Κοτίδης: "Ο λαός της Ημαθίας έδωσε ένα ηχηρό, ξεκάθαρο μήνυμα με την ψήφο του"

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των Κυριακάτικων ευρωεκλογών, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Κοτίδης έκανε την εξής δήλωση:

"Ο λαός της Ημαθίας έδωσε ένα ηχηρό, ξεκάθαρο μήνυμα με την ψήφο του την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024. Σε αυτές τις ευρωεκλογές οι συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου μας τίμησαν εμπράκτως με την εμπιστοσύνη τους και μας ανέδειξαν σε 2ο κόμμα στο Νομό Ημαθίας με 18,42%. Με 10.256 ψήφους εμπιστοσύνης οι συμπολίτες μου ανέβασαν το Νομό μας στην 1η θέση σε αριθμό ψήφων για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ σε όλη την Επικράτεια, δείχνοντας την εκτίμησή τους στο όραμα του Προέδρου μας, Κυριάκου Βελόπουλου και τους άξιους συνεργάτες του.

Ως Βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Ημαθία θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την ενεργή συμμετοχή σας σε αυτόν τον αγώνα και για την αμέριστη αγάπη σας προς το κόμμα. Σας διαβεβαιώνω ότι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και εργατικότητα θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κόμματος που αγωνίστηκαν με ήθος και αυταπάρνηση σε αυτήν την πολιτική αναμέτρηση και να ευχηθώ ολόψυχα στους εκλεγμένους, Εμμανουήλ Φράγκο και Γαλάτω Αλεξανδράκη, καλή δύναμη και επιτυχίες στα νέα τους καθήκοντα".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69