tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ομιλία στην Συκιά πραγματοποίησε ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Παραστατίδης

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου, η επίσκεψη του Βουλευτή Κιλκίς και Υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Στέφανου Παραστατίδη, στη Συκιά Ημαθίας. Ο κ. Παραστατίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του νομού Ημαθίας, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους συγκεντρωμένους κατοίκους, δημιουργώντας ένα κλίμα αισιοδοξίας και ενότητας.

Η παρουσία του κ. Παραστατίδη στην περιοχή ενίσχυσε το αίσθημα στήριξης και εμπιστοσύνης προς το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Οι κάτοικοι της Συκιάς, του «πράσινου» χωριού, εξέφρασαν την αναγνώρισή τους για τις προσπάθειες του Κινήματος να προωθήσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις και να βελτιώσει την καθημερινότητα των Ελλήνων.

Στην ομιλία του, ο κ. Παραστατίδης ανέδειξε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στους τομείς της υγείας, της παιδείας, του παραγωγικού μοντέλου και της δημοκρατίας. Ειδικότερα:

Υγεία: Ο κ. Παραστατίδης επεσήμανε την ανάγκη για ένα ισχυρό και προσβάσιμο δημόσιο σύστημα υγείας που θα παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες. Υπογράμμισε τη σημασία της ενίσχυσης των δημόσιων νοσοκομείων και των κέντρων υγείας με επαρκές προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και την προώθηση προγραμμάτων πρόληψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Παραγωγικό Μοντέλο: Ο κ. Παραστατίδης τόνισε την ανάγκη για ένα βιώσιμο και καινοτόμο παραγωγικό μοντέλο που θα ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της χώρας και θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Υπογράμμισε τη σημασία της στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της προώθησης της πράσινης ανάπτυξης και της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας για τη δημιουργία ενός ισχυρού και δυναμικού οικονομικού περιβάλλοντος.

Δημοκρατία: Ο κ. Παραστατίδης αναφέρθηκε στη σημασία της ενίσχυσης των δημοκρατικών θεσμών και της διαφάνειας στη δημόσια διοίκηση. Υπογράμμισε την ανάγκη για ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις που τους αφορούν και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών όλων των πολιτών. Επίσης, ανέδειξε την ανάγκη για διαφάνεια και λογοδοσία στη διαχείριση των δημόσιων πόρων.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην ανάγκη για ένα πραγματικό σχέδιο ψηφιακού εκσυγχρονισμού, υπογραμμίζοντας την ανεπάρκεια των πρόσφατων εξαγγελιών του Πρωθυπουργού και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας. Ο κ. Παραστατίδης τόνισε ότι το προτεινόμενο σχέδιο υπολείπεται σημαντικά του πρωτοποριακού ψηφιακού σχολείου που είχε οραματιστεί ο Γιώργος Παπανδρέου το 2010 με Υπουργό Παιδείας την Άννα Διαμαντοπούλου.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, όπως ανέφερε ο κ. Παραστατίδης, υποστηρίζει κάθε προσπάθεια ψηφιακού εκσυγχρονισμού που στοχεύει στην απλούστευση των διαδικασιών, τη μείωση της γραφειοκρατίας, την ενημέρωση των γονέων και την υποστήριξη των μαθητών. Ωστόσο, η πραγματική αλλαγή απαιτεί μια συνολική μεταρρύθμιση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μιας σύνθετης κοινωνικής πραγματικότητας.

Ο ενθουσιασμός και η στήριξη που έδειξαν οι κάτοικοι της Συκιάς προς το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επιβεβαιώνουν τη μεγάλη απήχηση του Κινήματος στην κοινωνία και την πίστη στις προτάσεις και το όραμά του. Οι πολίτες εξέφρασαν την ελπίδα και την αισιοδοξία τους για ένα καλύτερο μέλλον με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην ηγεσία των πολιτικών εξελίξεων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69