tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: "Πρέπει να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό μπλοκ για να αντιμετωπίσει την ΝΔ"

Στην Βέροια βρέθηκε την Τρίτη ο υποψήφιος ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Στις δηλώσεις που πραγματοποίησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τόνισε ότι η φωνή της Νέας Αριστεράς δυναμώνει και στόχος της είναι να καλύψει το κενό που υπάρχει στον χώρο της αντιπολίτευσης και θέλει το βράδυ των εκλογών να αποκομίσει ένα ποσοστό μεγαλύτερο από το όριο που απαιτείται για την εκλογή ευρωβουλευτή. «Ενώ η ΝΔ έχει υψηλό ποσοστό, στην κοινωνία υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια. Λείπει η ισχυρή αντιπολίτευση διότι υπάρχει μια κρίση αξιοπιστίας στον χώρο της» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη η ΝΔ δεν πρέπει να λάβει υψηλό ποσοστό στις ευρωεκλογές διότι θα συνεχίσει να λειτουργεί αλαζονικά.

Μιλώντας για τι διακυβεύεται στην ΕΕ, είπε ότι είναι η πράσινη μετάβαση, η οποία πρέπει να έχει κοινωνικό πρόσημο κι όχι να συντηρεί την λιτότητα. «Η πράσινη μετάβαση θα αλλάξει τα πάντα και θα μπει σε κίνδυνο αν κυριαρχήσουν στην Ευρώπη οι δυνάμεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος» σχολίασε.

Για την αναθεώρηση του Συμφώνου Σταθερότητας είπε ότι όπως γίνεται σήμερα με κυβέρνηση ΝΔ, συντηρεί την λιτότητα. «Αποτέλεσμα των πολιτικών λιτότητας είναι η άνοδος της ακροδεξιάς. Η Νέα Αριστερά είναι εναντίον της λιτότητας και υπέρ ενός νέου Συμφώνου Σταθερότητας» πρόσθεσε.

Τέλος ο κ. Σακελλαρίδης έκανε αναφορά στον πόλεμο στην Παλαιστίνη λέγοντας ότι διεξάγεται μια σφαγή, μια γενοκτονία από το Ισραήλ. «Πρέπει η ΕΕ από γεράκι του πολέμου να γίνει γεράκι της ειρήνης και της σταθερότητας. Πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης» τόνισε.

Σε ερώτηση για την πολυδιάσπαση της κεντροαριστεράς, απάντησε ότι η Νέα Αριστερά έκανε κάλεσμα συνεργασιών στις άλλες δυνάμεις αλλά είτε εισπράττει αρνήσεις είτε δεν λαμβάνει απαντήσεις. «Πρέπει να δημιουργηθούν συγκλίσεις και να φτιαχτούν μέτωπα, να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό μπλοκ  για να αντιμετωπίσουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη» απάντησε.

Με τον κ. Σακελλαρίδη στο πάνελ βρέθηκαν η πρώην βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου και ο συντονιστής της τοπικής οργάνωσης Στέργιος Μίχος.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69