tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα "Παιδιά της Άνοιξης"

Μετά την ομιλία στην Βέροια, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στο χωριό Πατρίδα, που βρίσκεται σε φάση υλοποίησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε από την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ημαθίας, Ελεονώρα Σαρκατζή, στους χώρους που προορίζονται για τη φιλοξενία των παιδιών και ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα κατασκευής και παράδοσης του κτιρίου.

«Για πρώτη φορά μία κυβέρνηση έχει μία ολοκληρωμένη στρατηγική για τα άτομα με αναπηρία. Είναι κάτι το οποίο δεν το είχαμε ποτέ ως χώρα. Μια προσωπική δική μου δέσμευση, και στη μνήμη της μητέρας μου, η οποία αγωνίστηκε να στηρίξει το αναπηρικό κίνημα και να σπάσει και προκαταλήψεις σε μια άλλη, πολύ πιο δύσκολη εποχή. Έχουμε κάνει πολύ σημαντικά βήματα και νομίζω ότι η μεγάλη καινοτομία είναι ότι έχουμε πια μια σειρά από δράσεις, εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και κυρίως οριζόντιο συντονισμό από τη Γραμματεία της Κυβέρνησης», σημείωσε ο Πρωθυπουργός, και συνεχάρη τον Σύλλογο για το έργο του.

«Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη συνεργασία των τοπικών κοινωνιών και κυρίως των τοπικών συλλόγων που έχουν πραγματικά καταθέσει την ψυχή τους σε αυτή τη δράση», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

mitsotakis5132

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69