tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέργιος Καλπάκης

Ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης, αναλαμβάνει πλέον χρέη νέου εκπροσώπου, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Είχε προηγηθεί η αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου, μια εβδομάδα μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Τσαπανίδου δεν μπήκε στη Βουλή στις τελευταίες εθνικές εκλογές και ότι ήταν προσωπική επιλογή του πρώην προέδρου.

Ο Στέργιος Καλπάκης είναι 33 ετών και κατάγεται από τη Βέροια. Είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής και ειδίκευση στις Ανθρωπιστικές Σπουδές και τις Νέες Τεχνολογίες. Ειδικότερα, το 2012 αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στις Επιστήμες της Αγωγής, με ειδίκευση Ανθρωπιστικές Σπουδές και Νέες Τεχνολογίες. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα.

Τον Οκτώβριο του 2018 εκλέχθηκε γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, ενώ στη συνέχεια έγινε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως επίσης και μέλος της Οργανωτικής Γραμματείας.

Έχει ενεργό κοινωνική δράση σε ευρεία σειρά ζητημάτων, όπως ο εκσυγχρονισμός της εκπαίδευσης, ο χωρισμός Κράτους – Εκκλησίας και η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69