tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνολική αντιπολίτευση του Άγγελου Τόλκα για την επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση του ΧΚ Σελίου και όλα τα εγκαταλειμμένα έργα στην Ημαθία

Από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, σε μια συνολική αντιπολιτευτική ομιλία επιχείρησε να αποτυπώσει ανάγλυφα και με πλήρη ειλικρίνεια την κατάσταση στην Ημαθία, όπως αυτή διαμορφώνεται στα τέσσερα έτη της απερχόμενης κυβέρνησης της ΝΔ.

Απευθυνόμενος στον κο Αυγενάκη ρώτησε «πού είναι οι βουλευτές σας της Ημαθίας» και δεν παρεμβαίνουν τη στιγμή που συζητείται η παραχώρηση ενός εξαιρετικά σημαντικού δημόσιου πόρου, του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου.

Τονίστηκε ότι η Ημαθία παραμένει ο “φτωχός συγγενής” εδώ και χρόνια, ότι είναι επιλογή της κυβέρνησης των σκανδάλων να μη διεκδικήσει τίποτα στον τόπο, οδηγώντας τον σε παρακμή.

Σε προηγούμενη ερώτηση του Άγγελου Τόλκα για το ΧΚ 3-5 Πηγαδίων, οι ίδιες οι υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης, υπό τον Άδωνι Γεωργιάδη, παραδέχτηκαν πως καμία επένδυση 10,7 εκατομμυρίων ευρώ δε θα γίνει.

-Για τις ιδιοκτησίες στα Ριζώματα ενώ περιέγραψε νομοθετική λύση καμία εξέλιξη παρά μόνο επανάληψη ατελέσφορων υπουργικών αποφάσεων

-Για την αγορά Κουλούρας μόνο φωτογραφίες

-Για τον κάθετο άξονα στην Εγνατία τίποτα

-Για τα παλιά δικαστήρια της Βέροιας, έρχεται η ΕΤΑΔ μετά από παρέμβαση του Άγγελου Τόλκα και αποφασίζει μια ακριβή παραχώρησή τους στον Δήμο Βέροιας ενώ αλλού παραχωρούν ακίνητα δωρεάν.

Παρά τις υποσχέσεις του ίδιου του κου Αυγενάκη για τεχνητή χιόνωση πριν ένα χρόνο το Σέλι παραμένει αναξιοποίητο. Η διορισμένη από τη ΝΔ διοίκηση ακυρώνεται, χάνει κάθε αρμοδιότητα που μεταφέρεται στο ΤΑΙΠΕΔ και η διοίκηση του ΧΚ αποχωρεί δίχως να μπορεί να προσφέρει κάποιο έργο.

Σε συνέχεια της ομιλίας του, ο Άγγελος Τόλκας υπογράμμισε τους “φωτογραφικούς” χειρισμούς του κου Αυγενάκη, ώστε χωρίς καμία διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, οι δημόσιες υποδομές να φύγουν από τα χέρια της τοπικής οικονομίας και να σφιχταγκαλιαστούν από “γαλάζιους” φίλους – επενδυτές.

Η λύση που προτάθηκε διά στόματος Άγγελου Τόλκα είναι η αξιοποίηση όλων των πόρων για το καλό όλων στην Ημαθία. Ολοκληρωμένο κυβερνητικό σχέδιο για όλα τα συνορεύοντα Χιονοδρομικά Κέντρα, υποδομές, πλήρης και δίκαιη κατανομή αρμοδιοτήτων και διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερόμενους. Να μπει τέλος στις τροπολογίες της τελευταίας στιγμής που αποφασίζουν «στα μουλωχτά» ενώ τέσσερα ολόκληρα χρόνια η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού δεν έκανε τίποτα.

Η επιλογή είναι ο αγώνας για μια ισχυρή Ημαθία και όχι Ημαθία των ισχυρών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69