tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Υπουργού Οικονομικών στον Μητροπολίτη Βεροίας

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου το απόγευμα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ημαθία.

Τον υπουργό συνόδευαν ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Ημαθίας Αναστάσιος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης και στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε τον υπουργό στη Βυζαντινή Βέροια με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογεί, να τον προστατεύει και να του δίδει δύναμη στο δύσκολο έργο του, ενώ δεν παρέλειψε να προσφέρει την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Με την σειρά του ο  κ. Σταϊκούρας ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τη φιλοξενία και ακολούθησε γόνιμος διάλογος για διάφορα θέματα που άπτονται της επικεραιτότητας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69