tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Με Μητσοτάκη επί πληρωμή και το ΕΣΥ"

Σχολιάζοντας το νέο νομοσχέδιο για την δημόσια υγεία, το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αντώνης Μαρκούλης υπογράμμισε: 

"Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται σήμερα το νομοσχέδιο διάλυσης της δημόσιας περίθαλψης. Παρά τα διδάγματα της πανδημίας και την ομόφωνη καταδίκη από ενώσεις νοσοκομειακών, ιατρικούς συλλόγους και αντιπολίτευση, η κυβέρνηση της Δεξιάς δεν φείδεται νεοφιλελευθερισμού ούτε στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Πλέον οι γιατροί του ΕΣΥ θα μπορούν να χειρουργούν και να λειτουργούν στον ιδιωτικό τομέα, ενώ οι ιδιώτες γιατροί θα μπορούν να χειρουργούν στα νοσοκομεία. Η στρατηγική επιλογή Μητσοτάκη να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα, μετατρέπει τους ασθενείς σε πελάτες. Επί Μητσοτάκη το ΕΣΥ γίνεται επί πληρωμή. Οι ασθενείς καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για χειρουργεία και θεραπείες. Καμία μέριμνα για τους μη έχοντες, που μετρούν μέρες…

Το επαίσχυντο νομοσχέδιο Μητσοτάκη αποτελεί την ταφόπλακα του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Καταλύει στην πράξη την εμβληματικότερη κατάκτηση του κινήματος της μεταπολίτευσης. Οι συνέπειες θα είναι τραγικές για όλη την κοινωνία. Να μην το επιτρέψουμε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69