tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά"

Με αφορμή την κατάσχεση πρώτης κατοικίας συνταξιούχου και την εισβολή στο σπίτι ξημερώματα, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

"Ελλάδα, παραμονές 2023. Δικαστικός κλητήρας και αστυνομικοί με αλυσοπρίονο σπάνε την πόρτα μιας συνταξιούχου, εισβάλλουν στο σπίτι και επιτίθενται εναντίον της για χρέη 15.000. Η βαρβαρότητα έχει γίνει καθημερινότητα στον καιρό του Μητσοτάκη.

Τα στοιχεία συντριπτικά και απειλητικά. Μόνο για το 2022 έχουν προγραμματιστεί πάνω από 44.000 πλειστηριασμοί στη χώρα μας. Κυνηγούν τον κόσμο να του πάρουν τα σπίτια και τα μαγαζιά, με τη Δεξιά κυβέρνηση να παρακολουθεί από απαθής έως ικανοποιημένη τα επιτεύγματα της πολιτικής της αναλγησίας.

Η προστασία της πρώτης κατοικίας επί Ν.Δ. είναι γράμμα κενό. Ο πτωχευτικός Μητσοτάκη είναι σε πλήρη εφαρμογή και απειλεί με εξώσεις χιλιάδες νοικοκυριά. Στην κοινωνία πια κυβερνούν μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά. Ωστόσο, ο δρόμος για τον λυτρωμό είναι πιο κοντά από ποτέ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69