tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Ο κακός μας ο καιρός και οι πολιτικοί-φαινόμενο"

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αντώνης Μαρκούλης σχολιάζοντας τα προβλήματα που ταλανίζουν τους αγρότες, σημείωσε:

"Μπήκαμε για τα καλά στη νέα παραγωγική χρονιά στον κάμπο της Ημαθίας. Ωστόσο, οι αγρότες μας παραμένουν δυστυχώς ακραία απροστάτευτοι, όχι από τα καιρικά φαινόμενα, εκεί υπάρχει μια σχετική προστασία από τον ΕΛΓΑ, αλλά από την ακραία ανικανότητα και αδιαφορία μιας κυβέρνησης πραγματικά για τα πανηγύρια. Το λες πλέον και εξειδίκευση!

15 Ιουνίου 2022 σήμερα και:

  1. Δεν έχει λυθεί το μόνιμο πια –και κάθε χρόνο εντεινόμενο- πρόβλημα των εργατών γης. Γνώριζαν από πέρυσι ότι θα υπάρξουν ελλείψεις σε εργατικά χέρια. Γιατί δεν προετοιμάστηκαν κατάλληλα όπως θα έκανε μια σοβαρή κυβέρνηση ώστε να μην αφήσουν ξεκρέμαστους τους αγρότες; Η απάντηση προφανής.
  2. Οι νέες ζημιές στην παραγωγή από τα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν εδώ και έναν μήνα και ο ΕΛΓΑ προκήρυξε μόλις χθες 130 γεωπόνους-εκτιμητές. Άγνωστο πότε θα αναλάβουν. Με δεδομένες κάθε χρόνο τις ζημιές εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής που ήλθε για να μείνει, μήπως θα έπρεπε μια σοβαρή κυβέρνηση να βρει μόνιμη λύση ώστε να μην έχουμε κάθε χρόνο τα ίδια; Η απάντηση προφανής. Μια σοβαρή κυβέρνηση αυτό θα έπραττε.

Παραγωγή και παραγωγοί, θύματα καιρικών φαινομένων και πολιτικών-φαινόμενο. Η χρονιά μοιάζει ήδη χαμένη για τον αγροτικό κόσμο από την αρχή της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική και εθνική οικονομία, στη χειρότερη συγκυρία. Ο Μητσοτάκης και οι συν αυτώ να σοβαρευτούν δεν προλαβαίνουν. Πρέπει να φύγουν!".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69