tsakiridis ban july21

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 fancy jewelry store

access ban20

super course

Τόλκας: "Να βάλουμε τη ρήτρα απαλλαγής από αυτήν την Κυβέρνηση"

"Η στέρηση των δικαιωμάτων - ειδικά τη νεολαίας - και οι κρίσεις που δημιουργεί η ίδια η κυβέρνηση σε κρίσιμους τομείς, όπως η εξωτερική πολιτική, η παιδεία, η υγεία και η οικονομία δείχνουν τον δρόμο για απαλλαγή από τη σημερινή κυβέρνηση" τόνισε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας.

"Οι ξυλοδαρμοί και οι εντάσεις στα πανεπιστήμια είναι ευθύνη της Κυβέρνησης που ενώ άλλαξε το νόμο για το άσυλο κι έφερε την αστυνομία εντός του πανεπιστημίου, οι περιπτώσεις βίαιων επεισοδίων αυξάνονται αντίθετα με ό,τι νόμιζαν ότι θα καταφέρουν στο Υπουργείο Παιδείας", δήλωσε ο Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Άγγελος Τόλκας, στον τηλεοπτικό σταθμό «ATLAS TV» και στην εκπομπή «Οι απέναντι» και πρόσθεσε:"Είναι πολιτική επιλογή της ΝΔ να στερούν από το νέο κόσμο τα δικαιώματά του. Και ειδικά το δικαίωμα της εκπαίδευσης. Οι δήθεν άριστοι των ιδιωτικών και ξένων πανεπιστημίων, που έχουν αναλάβει τη διακυβέρνηση τη χώρας, στερούν το δικαίωμα της εκπαίδευσης από τη μεγάλη πλειοψηφία των νέων της καθημερινότητας, των οικογενειών που μοχθούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους".

Σε σχέση με της εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική ο Άγγελος Τόλκας τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης πήγε στην Αμερική, μίλησε στο Κογκρέσο, απέσπασε χειροκροτήματα αλλά τίποτα χειροπιαστό δεν έφερε στη χώρα. Αντιθέτως μόνο δίνουμε ενώ μας κρύβουν ότι ξαναστείλαμε όπλα στην Ουκρανία χωρίς κανείς να το γνωρίζει.

Για την οικονομία υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση σπαταλάει τον δημόσιο πλούτο και αδιαφορεί ότι με αυτή τη συνταγή θα μας ξαναφέρει στη χώρα μνημόνια και επιτήρηση. "Στηρίζουν τους λίγους ισχυρούς φίλους τους και δεν θέλουν να ελέγξουν την αισχροκέρδεια στην ενέργεια. Κάθε μέτρο είναι αναποτελεσματικό. Η ακρίβεια αντιμετωπίζεται δυστυχώς μόνο επιδοματικά και όχι με στρατηγική εκτόνωσης της κρίσης και με δίκαιες και μόνιμες πολιτικές" είπε ο βουλευτής.

Σε ερώτηση για την «μάχη» των κομμάτων του προοδευτικού χώρου ο Βουλευτής σχολίασε ότι οι δημοκράτες, προοδευτικοί ψηφοφόροι δεν είναι ιδιοκτησία κάποιου και κανείς δεν έχει επικυριαρχία επάνω τους. Η πολιτική είναι δυναμική. "Τα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα αλλάζουν. Οι Έλληνες οδηγούνται στην φτωχοποίηση λόγω της πολιτικής Μητσοτάκη. Δεν είναι τα ξεπερασμένα κόμματα αλλά οι αριστερές πολιτικές σήμερα που θα υπερασπιστούν τους πολίτες και θα τροφοδοτήσουν το νέο αφήγημα της πορείας της χώρας μας" σημείωσε

Τέλος επανέφερε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι "οι εκλογές πρέπει να γίνουν άμεσα για να απαλλαγούμε από την κυβέρνηση".

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

Σύγχρονο κέντρο παιδιατρικής φυσικοθεραπείας «EVA TSILI»!

100% Ελληνικά χειροποίητα κοσμήματα!

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69