tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Η «αριστεία» που έφερε το «άριστα 10» στον πληθωρισμό"

Σχολιάζοντας το ύψος του προϋπολογισμού, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

"Τι άλλο παρά άριστα 10, για την ακρίβεια 10,2, θα έπαιρνε η οικονομική πολιτική των «αρίστων» του Μητσοτάκη, με τον πληθωρισμό σε διψήφια τριτοκοσμικά νούμερα και τάσεις συνεχούς ανόδου. Μπανανία!

Θαυμάστε τις αυξήσεις της περιόδου Μητσοτάκη που θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός: φυσικό αέριο 122%, ηλεκτρισμός 89%, πετρέλαιο θέρμανσης 65%, καύσιμα λιπαντικά 29%, έλαια και λίπη 22%, κρέατα 14%, κινηματογράφοι και θέατρα 14%, λαχανικά 14%, γαλακτοκομικά και αυγά 12%, ψωμί και δημητριακά 10%, νωπά φρούτα 9%, καφές 7%, κ.ο.κ. Μακρύς και βαρύς ο κατάλογος στην τσέπη του καταναλωτή. Και έπεται συνέχεια.

Τα μόνα νούμερα που βρίσκονται σε πτώση αυτόν τον καιρό είναι τα χρήματα των πολιτών που δεν φτάνουν για να καλύψουν πια ούτε τον μισό μήνα, και φυσικά τα ποσοστά αξιοπιστίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, που εν μέσω μιας πρωτοφανούς ενεργειακής κρίσης, παραμένει προκλητικά ανενεργός προς τους πολλούς και δραστικά αυτενεργός προς τους εκλεκτούς του, δέσμιος των συμφερόντων του φιλικού και «επενδυτικού» του περιβάλλοντος.

Ευτυχώς, τα νούμερα των ερχόμενων εκλογών θα είναι αυτά που θα λυτρώσουν τους πολίτες και θα τιμωρήσουν τον Μητσοτάκη και τους συν αυτώ. Λίγη ακόμη υπομονή.

Επί του παρόντος, στις 15 Μάη εκλέγουμε Πρόεδρο και τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69