tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τη στήριξη και των μεταφορέων εμπορευμάτων, των ΚΤΕΛ και των τουριστικών λεωφορείων ζητά ο Τσαβδαρίδης

Να εξετάσει η Κυβέρνηση τη διεύρυνση των μέτρων στήριξης της κοινωνίας απέναντι στο ράλι στις τιμές των καυσίμων που ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες, προκειμένου να συμπεριληφθούν σε αυτά και οι Μεταφορείς Εμπορευμάτων, τα ΚΤΕΛ και οι επιχειρήσεις που διαθέτουν Τουριστικά Λεωφορεία, ζητάει από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Με σχετική Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή τονίζει ότι η ξέφρενη πορεία των τιμών των καυσίμων, απόρροια της διεθνούς ενεργειακής κρίσης έχει εκτινάξει τα κόστη μεταφοράς και είτε θα απειλήσει τη βιωσιμότητα των συγκεκριμένων επαγγελματικών κατηγοριών σε περίπτωση που οι ίδιες απορροφήσουν τις αυξήσεις αυτές είτε θα μετακυλιστεί το κόστος στους καταναλωτές και στους επιβάτες πλήττοντας σημαντικά τον καθημερινό οικονομικό τους προϋπολογισμό. 

Ως εκ τούτου, ο κ. Τσαβδαρίδης επισημαίνει ότι η σωστή και ταχύτατη στήριξη από την μεριά της Κυβέρνησης με συγκεκριμένα μέτρα και ποσά επιδότησης προκειμένου να στηρίξει τους πολίτες αλλά και τους οδηγούς ταξί για να αντιμετωπίσουν το ράλι των τιμών στα καύσιμα, θα ήταν σημαντικό να ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ και τους μεταφορείς εμπορευμάτων, τα ΚΤΕΛ αλλά και τα τουριστικά λεωφορεία. Επαγγελματικές κατηγορίες εξάλλου, που, όπως επισημαίνει, επλήγησαν βαριά καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και των απόλυτα δικαιολογημένων μέτρων για τον περιορισμό της.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69