tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγκρίθηκαν 500 χιλιάδες ευρώ για τη βελτίωση του δρόμου προς την Παναγία Σουμελά

Στην έγκριση του ποσού των 500 χιλιάδων ευρώ (μαζί με ΦΠΑ) για την βελτίωση του δρόμου Καστανιά – Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά προχώρησε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής όπως ενημέρωσε σχετικά τον Αν. Γενικό Γραμματέα ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη σε συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο για το ζήτημα αυτό.

Το ανωτέρω ποσό, δεσμεύεται για τον Δήμο της Βέροιας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και αφορά στο έργο με τίτλο: «Αντιμετώπιση κατολισθήσεων της δημοτικής οδού Καστανιάς - Ι. Μ. Παναγίας Σουμελά, πέριξ του σημείου με συντεταγμένες x:340338, y:4474745». Ένα έργο, σκοπός του οποίου είναι ο σχεδιασμός των απαιτούμενων και βέλτιστων τεχνικοοικονομικά έργων για την αποκατάσταση της οδού και την άρση της υφιστάμενης επικινδυνότητάς της εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων κάτι που αναμένεται να κάνει πολύ ευκολότερη την επισκεψιμότητα της εμβληματικής Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά.

Ο κ. Τσαβδαρίδης εξέφρασε στον Υπουργό την μεγάλη του ικανοποίηση για την ταχεία έγκριση του έργου τονίζοντας ότι οι συντονισμένες προσπάθειες του ιδίου με τον Δήμαρχο της Βέροιας προς αυτή την κατεύθυνση βρήκαν για ακόμη μία φορά τη θετική ανταπόκριση της Κυβέρνησης επ’ ωφελεία του Δήμου της Βέροιας και ευρύτερα του Νομού Ημαθίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69